Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:n tulevan puristeltavan huippupuhelimen nimi selvisi – tulossa viidessä eri värissä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC U 11. Evan Blassin vuotama kuva.

HTC U 11. Evan Blassin vuotama kuva.

HTC:n uusi, 16. toukokuuta julkistettava huippupuhelin tuleekin saamaan lopulta nimekseen HTC U 11, paljastaa tuttu vuotaja Evan Blass VentureBeat-sivustolla.

Alun perin tuleva puhelin tunnettiin Ocean-koodinimellä. HTC U 11 -nimen tavoite lienee viestiä puhelimen olevan seuraaja viime vuoden HTC 10 -lippulaivaälypuhelimelle sekä samalla puhelimen kuuluvan HTC:n uuteen U-sarjaan, johon on jo aiemmin esitelty suurikokoisempi U Ultra sekä edullisempi U Play.

HTC U 11:ssä tulee olemaan yksi huomattava erikoisuus, jonka HTC on jo käytännössä vahvistanut kutsussaan tulevaan julkistukseen: puhelin tukee puristamisen tunnistusta. HTC U 11:n metalliset sivureunat sisältävät antureita, jotka mahdollistavat lukemattomien eri toimintojen, jotka ovat myös käyttäjän valittavissa ja muunneltavissa, suorittamisen. Ominaisuus tunnetaan Edge Sense -nimellä.

Lisäksi puhelimen muita Blassin aiemmin paljastamia ominaisuuksia ovat 5,5 tuuman näyttö 2560×1440 pikselillä, Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri ja 12 megapikselin takakamera (Sony IMX362) sekä 16 megapikselin etukamera (Sony IMX351). Sisäistä tallennusmuistia on joko 64 tai 128 gigatavua, joka on laajennettavissa microSD-muistikortein. Puhelimessa ei ole enää 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää. Pölyn- ja vedenkestävyydeltään HTC U 11 on IP57-luokiteltu eli kestää upotuksen metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Kiiltäväpintaisesti viimeistelty HTC U 11 on tulossa saataville viitenä eri värivaihtoehtona – valkoinen, musta, sininen, punainen ja hopea. Osa väreistä voi tulla myyntiin vain rajoitetusti valituilla markkinoilla.

Alla myös jo viime kesänä paljastunut konseptivideo.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut