Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen musiikkisovellus oletukseksi Samsung-puhelimiin – tarjolla lisäherkku suuren musiikkikokoelman omistajille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google Play Musiikki tulee oletukseksi Samsungin laitteisiin.

Google Play Musiikki tulee oletukseksi Samsungin laitteisiin.

Google ja Samsung ovat kertoneet tänään Googlen musiikkipalvelun tulosta oletukseksi kaikkiin uusiin Samsungin puhelimiin ja tabletteihin maailmanlaajuisesti.

Uusi yhteistyö alkaa Galaxy S8:n ja Galaxy S8+:n lanseerauspäivänä. Tähän asti Samsung on asentanut oletusmusiikkisovellukseksi useimpiin laitteisiinsa oman sovelluksensa, jonka Google Play Musiikki jatkossa korvaa. Ilmeisesti Samsungin omaa Musiikki-sovellusta ei nähdä uusissa laitteissa enää lainkaan.

Google tarjoaa Samsungin uuden puhelimen tai tabletin käyttäjille myös erikoisedun: he voivat tavallisen 50 000 kappaleen sijaan siirtää Google Play Musiikkiin omasta musiikkikokoelmastaan jopa 100 000 kappaletta.

Lisäksi uudet Samsung-puhelimet ja -tabletit tulevat jatkossa 3 kuukauden ilmaisella kokeiluajalla Google Play Musiikin maksulliseen tilauspalveluun.

Google kertoo myös Samsungin uuden Galaxy S8 -puhelimissa esiteltävän Bixby-virtuaaliavustajan sen myöhemmin tullessa saataville tukevan Google Play Musiikki -sovelluksen ohjaamista Googlen oman Assistant-avustajatoiminnon tavoin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. LaDeX

    Niin kauan kuin Google Musicilla ei ole desktop clienttia ei sillä ole mitään mahdollisuuksia Spotifyä vastaan.

  2. PJ66

    Sen kolme kuukautta ilmaiseksi saa kaikki uudet asiakkaat. Nexus 6P:tä mainostettiin samalla 3kk ilmaisella. Kun yritin lunastaa ilmoitti että olen jo edun käyttänyt. Jos oli vuoden sisällä ollut tilaus play musiikkiin, ei etua saanut. Varmaan sama juttu tuossakin???

Tuoreimmat jutut