Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Oletko opiskelija? Nyt saat Spotify Premiumin reilusti halvemmalla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Spotify Premium opiskelijoille.

Spotify on laajentanut palveluvaihtoehtojaan Suomessa: myös täällä tarjolle on nyt tullut opiskelijaversio edullisempaan 4,99 euron kuukausihintaan.

Palvelu on opiskelijoille sama Spotify Premium, joka tavallisesti maksaa 9,99 euroa kuukaudessa. Ainoa ero on hinta. Spotifyn uutuus voidaan nähdä vastauksena Applella, joka on jo tarjonnut omaa Musiikki-palveluaan pidempään Suomessa 4,99 euron opiskelijahintaan.

Samoin sekä Spotifysta että Apple Musiikista tarjolla ovat vielä perheversiot. Spotifyn perheversio maksaa 14,99 euroa kuukaudessa ja mahdollistaa kuusi käyttäjää, joiden pitäisi Spotifyn ehtojen mukaan asua samassa osoitteessa.

Spotify Premiumin opiskelija-alennus tulee uusia 12 kuukauden välein. Näin voi tehdä kolme kertaa eli yhteensä edullisemmasta hinnasta opiskelijat pääsevät nauttimaan neljän vuoden ajan.

Maksullisen Spotify Premiumin etuja Spotifyn ilmaiskuunteluun nähden ovat kappaleen vapaa valinta, rajattomat skippaukset, kuuntelu offline-tilassa, paremmat äänenlaatuvaihtoehdot sekä mainoksettomuus.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut