Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft-tilille voi nyt kirjautua puhelimen kautta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Aiemmin tänä vuonna Microsoft esitteli ominaisuuden, jonka avulla omalle Microsoft-tilille pystyi kirjautumaan puhelimen välityksellä. Nyt ominaisuus on saatavilla kaikille Microsoft-tileille. Asiasta uutisoi MSPowerUser.

Jotta käyttäjä saa ominaisuuden toimimaan, täytyy hänen ladata Microsoftin Authenticator-sovellus Android-puhelimelle Googlen Play-kaupasta tai iOS-puhelimelle Applen App Storesta. Sovellukseen täytyy lisätä oma Microsoft-tili, minkä jälkeen eri laitteilla tilille kirjauduttaessa ei tarvitse kirjoittaa enää salasanaa, vaan hyväksyä kirjautuminen puhelimen sovelluksessa.

Mikäli jo käytät Microsoft Authenticator -sovellusta, täytyy sovelluksessa omalle tilille kytkeä puhelimella kirjautuminen päälle.

Microsoft Authenticator -sovelluksen avulla turvallisesta kirjautumisesta tulee nopeampaa, sillä omaa salasanaa ei tarvitse enää kirjottaa. Mikäli käytät sovellusta, kannattaa puhelin suojata PIN-koodilla tai muulla vahvalla suojalla ettei väärät henkilöt pääse käyttämään Microsoft-tiliäsi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Esa

  Olipa taas otsikko. Microsoft tilille on pystynyt aina kirjautumaan puhelimella, kunhan siinä on Windows käyttöjärjestelmänä

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   99,5%:lla ihmisistä ei ole Windows käyttöjärjestelmää puhelimessa, joten sikäli koskettaa kuitenkin suurinta osaa ihmisistä.

   • Hendriks

    99,9%!. 😂

Tuoreimmat jutut