Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook uudistaa Messengeriä – botit oppivat uutta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Facebook Messenger

Vuosi sitten F8-kehittäjäkonferenssissaan Facebook esitteli Messengeriin saapuvat botit, keskustelun omaisesti toimivat automatisoidut palvelut. Nyt vuotta myöhemmin Facebook esitteli tämän vuoden F8:ssa uusia mahdollisuuksia Messengerin boteille.

  • Uusi Discover-välilehti tuo Messengerin kotinäkymään käyttäjän viimeksi käyttämät botit, suositut bottipalvelut sekä hakukentän. Discover tulee aluksi käyttöön Yhdysvalloissa.
  • Messenger-koodit ovat helppo tapa yhdistää uusia kontakteja Messengeriin, ja jatkossa samoja koodeja voi löytää tapahtumista, kuten urheilutapahtumista ja konserteista. Koodin skannaamalla voi Messenger-botin avulla saada lisätietoja tapahtumasta.
  • Chat extensions mahdollistaa bottien tuomisen osaksi ryhmäkeskusteluja.
  • Messengerin virtuaaliavustaja M voi jatkossa tuoda omia ehdotuksiaan keskusteluihin. Se voi esimerkiksi vinkata tapaamisesta kaverin kanssa tai rahojen siirrosta kavereiden välillä. Yhdysvalloissa M voi myös esimerkiksi ehdottaa ryhmäkeskustelussa ruoan tilaamista delivery.com-palvelusta, jos osallistujat pohtivat yhteistä ruokailua. Tilaaminen onnistuu botin avustuksella suoraan Messengeristä.
  • Lisäksi Facebook uudistaa muun muassa Messengerin peliominaisuuksia ja osa käyttäjistä Yhdysvalloissa pääsee pian käyttämään uutta Pelit-välilehteä. Pienyritykset taas voivat hyödyntää Facebookin tekoälybottia ja käyttää sitä vastaamaan asiakkaiden Facebookissa usein kysymiin kysymyksiin esimerkiksi aukioloajoista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut