Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Snapchat päivittyi – lisää villejä 3D-efektejä myös takakameran kuviin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Snapchat World Lenses

Snapchatin kamerasovellus on jo pitkään piristänyt selfie-kuvaamista erilaisilla hurjilla filttereillä, ”linsseillä”, jotka ovat esimerkiksi tehneet käyttäjästä pitkäkielisen koiran tai laittaneet tämän yrjöämään sateenkaaria. Etupäässä linssit ovat toimineet juuri selfie-kuvaamisessa, joskin jonkin verran niillä on voinut muokata myös takakameran näkymiä. Uuden World Lenses -päivityksen myötä takakameralla kuvaaminen Snapchatissä saa kuitenkin ison uudistuksen.

World Lenses lisää takakameran näkymään erikoisia 3D-efektejä, joihin käyttäjä voi myös itse vaikuttaa. Käyttäjä voi esimerkiksi asettaa sateenkaaren tai oman Bitmoji-hahmonsa kuvaan ja siirtää tätä kolmiulotteisesti kameran näkymässä.

World Lenses -efektit saa esiin samaan tapaan kuin etukamerankin linssit, eli näpäytys kameranäkymään tuo laukaisunäppäimen rinnalle erilaisia linssejä selattavaksi. Sovellus ohjeistaa yksinkertaisilla animaatioilla, miten eri linssit toimivat.

Snapchatin Android-versio löytyy Google Playstä ja iOS-versio App Storesta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut