Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: Galaxy S8:aa yritettiin leikata halki – akku sihisi, muttei syttynyt

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Galaxy S8

Galaxy S8 -puhelimet laitetaan nyt kaikenlaisiin testeihin. YouTube-kanava What’s Inside on ladannut tililleen videon, jossa perehdytään kanavan nimen mukaisesti Galaxy S8:n sisuksiin. Kanavan videoilla tyypillisesti leikataan jokin esine halki ja tutustutaan esineen sisuksiin. Galaxy S8:n leikkaaminen keskeytyi kuitenkin siinä vaiheessa, kun akku alkoi paisua ja sihistä.

What’s Inside on saanut videolleen vieraaksi JerryRigEverything-kanavalta tutun Zack Nelsonin, joka tekee videoita muun muassa puhelimien kestävyystesteistä ja puhelimien purkamisesta. Nelson näyttää videolla, kuinka Galaxy S8:n takakuori irroitetaan turvallisesti. Sen jälkeen vilkaistaan Galaxy S8:n sisuksiin ja tarkastellaan langattoman latauksen mahdollistavaa komponenttia.

Kun puhelinta aletaan leikkaamaan kahtia, hetken leikkaamisen jälkeen se joudutaan keskeyttämään, sillä akku rupesi pullistumaan ja sihisemään. Kun akku lopetti paisumisen ja ääntelyn, tökki Nelson sitä mattopuukolla, mutta akkua ei saatu syttymään.

Alta voit katsoa videon kokonaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henrik1
  2. Azazel

    Parempi ku Note 7 ilman räjähdys ominaisuutta :D

  3. Hendriks

    Todella typerää!.

Tuoreimmat jutut