Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Täysin uudesta OnePlus-puhelimesta ensimmäinen varsinainen vihje – tällaista seuraajaa hittipuhelimelle odotetaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 3 3T Never SettleOnePlussan seuraava puhelin on mitä todennäköisimmin OnePlus 5. Se on seuraaja suureen suosioon myös Suomessa nousseille OnePlus 3:lle sekä sen päivitetylle OnePlus 3T -versiolle.

Nelonen hypätään yli OnePlussan nimeämislogiikassa perinteisestä syystä: numeroa pelätään Aasiassa kuten täällä vähemmissä määrin kolmeatoista. Nyt huhutulle OnePlus 5 -nimelle on tuonut vahvistusta myös OnePlussan uutuuden ilmestyminen viranomaistietokantaan A5000-mallikoodilla. Vastaavasti OnePlus 3 on A3000 ja OnePlus 3T puolestaan A3010.

OnePlus 5:stä ei ole vielä nähty varsinaisia vuotoja, mutta huhuja puhelimesta on jo kuultu. OnePlus tulee tarjoamaan uudessa puhelimessaan huhujen perusteella uudistuksia monella eri osa-alueella.

Täysin odotettu mutta tärkeä päivitys pitäisi olla järjestelmäpiirin vaihtuminen jälleen Qualcommin viimeisimpään ja tehokkaimpaan Snapdragon 835:een. Näytön koon on kerrottu pysyvän ennallaan 5,5 tuumassa, mutta OnePlus olisi nyt siirtymässä QHD-aikakauteen: näytön tarkkuus olisi siis kasvamassa 1920×1080 pikselistä 2560×1440 pikseliin.

Lisäksi muistimäärät voivat kasvaa. OnePlus 3:ssa ja 3T:ssä on jo kuusi gigatavua RAM-muistia, mutta OnePlus 5 voi korottaa määrän jo kahdeksaan ainakin kalliimpana vaihtoehtona. Samoin tallennusmuistia voi tulla tarjolle vaihtoehtona 256 gigatavua. Takakameran tarkkuuden on huhuttu nousevan 23 megapikseliin.

Puhetta on myös ollut näytön reunusten pienentymisestä ja myös sivuille kaartuvasta näytöstä.

Kuten aina, kaikkiin vahvistamattomiin huhuihin kannattaa kuitenkin suhtautua yhä varauksella. OnePlus-puhelimet ovat tulleet tunnetuksi hintaansa nähden hyvästä tekniikasta. Samaan todennäköisesti pyrittäneen myös tulevan uutuuden kohdalla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Tommi

  Ja hinnat varmasti 539 ja 579

  Mutta kyllä kiinnostaa :)

 2. Mooses80

  Oispa hiilikuituu ja safarilasia. Vedenkestävyys 10baria niikuin kelloissa..

  • MUMMO 96V INARISTA

   Ja vielä 28x optinen zoom, laseretäisyysmittari ja -tarkennus, 2 USB 3.1 -liitäntää, vesijäähdytys ja M.2 NVMe PCI-E SSD-kovalevy

   • HardCoreDick

    Ei ees USB 3.1 Type-C liitäntää, ei, vaan Type-A jättiliitäntä. JA hei, miksei siihen vois viellä heittää ykhtä tai kahta Type-B liitäntää et varmasti toimii.

    Jotain vielä puuttuu… Oneplus sais varmasti paremman pelaamiskelpoisuuden jos siihen tökkäsis tollasen NVIDIA GTX 1080Ti Grafiikkakortin ja vesijäähdytyksen

 3. Hendriks

  Täysin ylihypetetty (keskinkertainen) valmistaja!.

  • PeeTee

   Ja taitotasosi arvioida tuotteita on varmaankin parempi kuin tekniikan huomattavan monilla maailman asiantuntijalehdillä?

  • Jokke85

   Hendriks ainoa asia mikä harmittaa omassaa OnePlus3 puhelimessa on halpa hinta, olisin voinut satasen extraa maksaa koska kaikki vaan pelittää niinkuin pitää. Kamera voisi olla parempi, jos rehellisiä ollaan haluaisin galaxy s7 kameran tähän OnePlus.

 4. Åboy

  Eipä ole ollut mitään valittamista 3T mallista. Android 7.1.1 on viimeisin käyttöjärjestelmäpäivitys ja mainiosti pelittää.

  • Kairaaja

   Jep. Ehdottomasti paras luuri mitä itellä on ollut.

 5. pyärämies

  Tuahon noten pen, ni siinä!

Tuoreimmat jutut