Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Yksi iPhone 8:n odotetuista ominaisuuksista ei ehkä toteudukaan – myöhästyminen uhkaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Veniamin Geskinin luoma iPhone 8 -konseptikuva. Ei oikea laite.

Veniamin Geskinin luoma iPhone 8 -konseptikuva. Ei oikea laite.

Applen tulevaan iPhoneen on huhuttu lähes koko etupuolen kattavan näytön ohella myös useita muita uudistuksia, kuten langatonta latausta sekä uudenlaista, ”vallankumouksellista” 3D-etukameraa.

Nyt tulevan iPhonen 3D-tunnistuskyvyt on kyseenalaistettu. Apple saattaa vielä luopua ongelmalliseksi osoittautuneesta ominaisuudesta, jotta iPhonen lanseeraus ei viivästyisi kohtuuttomasti, arvioi Needham & Con analyytikko Rajvindra Gill, jonka mukaan Apple saattaa lykätä uuden teknologian vasta ”iPhone 8:n” seuraajaan. Näkemys perustuu alihankkijalähteisiin.

Applelta odotetaan tänä syksynä kolmea uutta iPhonea: iPhone 7s ja iPhone 7s Plus ovat suoria seuraajia nykymalleille maltillisin uudistuksin, kun taas kolmas uusi iPhone sisältää ensi kertaa iPhoneissa OLED-näytön, joka myös kattaa etupuolen lähes täysin. 5,8 tuuman näytön alareuna on varattu toimintoalueelle, jolloin aktiiviseksi näyttöpinta-alaksi iPhone 7:n kokoisessa puhelimessa jää 5,15 tuumaa.

iPhone 8 -nimen sijaan uutuus-iPhone voi saada nimekseen iPhone Edition tai iPhone X / iPhone 10 alkuperäisen iPhonen 10-vuotisjuhlan kunniaksi.

Uuden mallin on aiemmin kerrottu voivan myöhästyä loka-marraskuulle erityisesti 3D-kameran haasteiden takia.

Uudenlaisen 3D-etukamerakokonaisuuden on povattu tuovan iPhoneen kasvojentunnistuksen sekä lisäksi kehittyneitä, Snapchatin tapaisia mahdollisuuksia lisätä maskeja kuvissa esiintyville henkilöille.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Yep,yep tuttua Apple huhua ensin kauheesti hienoa ja uutta jonka jälkeen vähitellen ominaisuuksia lähdetään pudottamaan pois ja jäljelle jäävä lopullinen tuote ei olekkaan sen ihmeellisempi

 2. omean

  Eli ominaisuus, jonka joku on keksinyt tyhjästä aikansa kuluksi ilman mitään oikeaa teknistä tietoa tai varsinkaan vahvistusta valmistajalta, ei ehkä tulekaan tuotteeseen jonka ominaisuuksista kukaan ei oikeasti tiedä mitään.
  Ja se on, tottakai, täysin Applen vika.

  Aika hämmästyttävää.

  • Vili

   Haha :D

Tuoreimmat jutut