Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia 6:t myytiin taas nopeasti loppuun

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia 6

HMD Globalin Nokia 6 -älypuhelin saapui ensimmäisenä myyntiin kiinalaisessa verkkokaupassa JD.comissa. Aiemmin Nokia 6 oli tarjolla vain mustana, mutta eilen JD.comissa myytiin hopeaa värivaihtoehtoa kahdessa eri versiossa. Molemmat loppuivat JD.comista varsin nopeasti myyntiintulon jälkeen, kertoo NokiaPowerUser.

Hopeissa Nokia 6 -puhelimissa on neljän gigatavun RAM-muisti ja 32 tai 64 gigatavun tallennustila. Suuremmalla tallennustilalla varustettu malli maksaa 1 699 juania eli noin 232 euroa.

Uudet Nokia-puhelimet ovat kiinnostaneet paljon ympäri maailmaa ja Mobile World Congressissa esitellyt Nokia 3-, Nokia 5- ja Nokia 6 -puhelimet käyvät varmasti mukavasti kaupaksi, kun ne tulevat myyntiin maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä puhelimia odotetaan myyntiin toukokuun loppupuolella, jolloin ne tulevat myyntiin mahdollisesti jopa 120 eri maassa samaan aikaan.

Virallisia myyntilukuja Nokia 6:n menekistä ei ole kerrottu, mutta JD.comissa jokainen myyntierä on loppunut varsin nopeasti. JD.comiin pystyi ennakkoon varaamaan Nokia 6 -puhelimen, vaikka varattua puhelinta ei ollut pakko ostaa. Varauksia tuli yli 1,4 miljoonaa kappaletta. Kysyntää HMD Globalin Android-Nokioille selvästikin on.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Pitäisi tietää määrä, ennen kun voi arvioida suosiota,. Esim. 5000 kappaletta ei ole mitään!. 🤔

    • Henrik1

      🤔 Oikeassa olet.

Tuoreimmat jutut