Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuvissa Samsung Galaxy Note 7R: akku vaihdettu – ei pitäisi enää räjähtää

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung on tuomassa sen viime syksynä akkuongelmien takia takaisin kutsumat Galaxy Note7 -puhelimet takaisin myyntiin kunnostettuina, vaihdetulla akulla varustettuina valituilla kehittyvillä markkinoilla.

Nyt niin sanottu Galaxy Note 7R on nähty vietnamilaisen SamsungVN-sivuston kuvissa.

Ulkopuolella ei näy yllätyksiä. Asetuksista löytyvät tiedot kertovat akun kapasiteetin olevan 3 200 milliampeerituntia, kun alun perin Galaxy Note7:ssä se oli 3 500 milliampeerituntia. Pienemmän kapasiteetin myötä Samsung ei enää ole vienyt akun designia äärirajoille.

Eurooppaan kunnostetut Galaxy Note7:t eivät tiettävästi ole tulossa myyntiin. Myynti keskittynee kehittyville markkinoille, kuten esimerkiksi vaikkapa juuri Vietnamiin. Samsungilla on käsissään miljoonia sille palautuneita Note7-puhelimia.

Puhelinten myyntihinnasta ei ole vielä tietoa, mutta hinta saattaa olla edullinen suhteessa Note7:n huippuluokan ominaisuuksiin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Pete

  Eihän niiden alkuperäisten Note 7:nkaan pitänyt räjähtää, vaan toisin kävi. Upeaa, että vielä yrittävät lypsää kaikki mahdolliset rahat irti Aasian maissa niiltä, ketä turvallisuus ei hinta huomioon ottaen liikaa hetkauta ja riskejä otetaan tuon tuosta. Ahneudella ei nähtävästi ole rajaa – ainakaan Etelä-Koreassa, missä presidenttikin pidätettiin kiitos Samsungin tarjoamien lahjusten.

  • Hendriks

   Onpas todella asenteellinen ja tietämätön kommentti!. 👎👎👎

  • Matti#2

   Eikös tämä ole vaan ihan ekologista, että ei heitetä miljoonia luureja kaatopaikalle?

  • Jokke85

   Pete, Greenpeacen painostamalla nämä korjattiin ja uudelleenmyyntiin, tämän järjettömäm ympäristöviraston mielestä romutus olisi ollut luonnonvarojen tuhlaamista. Ei ollut Samsungin oma päätös. Tutki faktat ennen kuin tulet huutelemaan.

   • Hendriks

    Aivan, ympäristöjärjestö pystyy vaatimaan lakiteitse miljardiyhtiön tekemään päätöksiä!. 😂

 2. Henrik1

  Itse vaihdoin jo Samsungista-Huaweihin,”kiitos Samsungille”. =/

 3. pyärämiäs

  kelpais kyllä! tulis vaan tarjolle ja edukkaasti. tiätty pitäisi jotenkin olla se turvallisuus taattu, ettei taskus sit syty palaan.

Tuoreimmat jutut