Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Spotify ei enää päivity Windows-puhelimissa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Spotify Windows-puhelimessa.Spotify ajaa alas tukeaan Windows-puhelimille. Spotify-sovellus pysyy edelleen saatavilla ja toiminnassa Windows-puhelimissa, mutta ei tule saamaan enää lainkaan uusia ominaisuuksia päivityksenä. Asiasta uutisoi myös MSPoweruser.

Jatkossa Spotify saa Windows-puhelimissa vain kriittisiä tietoturvapäivityksiä.

Spotify Windows-puhelimilla ei saa siis jatkossakaan palvelun uusia ominaisuuksia, joita viime ajoilta ovat olleet esimerkiksi uudistettu Spotify Discover, tai esimerkiksi juoksemiseen räätälöidyt soittolistat tai personoidusti uusista kiinnostavista julkaisuista kertova toiminto.

Spotify on tähänkin asti päivittynyt Windows-puhelimissa heikosti – kuukausia tai jopa vuosia muiden versioiden perässä. Näin nyt kerrottu käytännössä vain vahvistaa jo tapahtuneen päivitystuen päättymisen.

Windows-puhelinten sovellustuki heikkenee nykyisin lähes päivittäin. Viime aikojen kovin isku on ollut Facebook Messengerin toiminnan loppuminen Windows Phone -versioissa. Facebook-viestittely onnistuu enää vain uudemmalla Windows 10 Mobilella.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut