Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple rekrytoi tietoturva-asiantuntijan – suomalaisfirma osti tämän sovelluksen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple MacBook Pro.

Tunnettu tietoturva-asiantuntija Jonathan Zdziarski ilmoitti maaliskuussa liittyvänsä Applen palkkalistoille. Tuolloin jäi avoimeksi, mitä tapahtuu miehen kehittämälle Little Flocker -sovellukselle. Little Flocker on Mac-tietokoneille kehitetty tietoturvasovellus. Nyt suomalainen F-Secure kertoo ostaneensa Little Flockerin yksityiseltä kehittäjältä.

Little Flockeria kuvaillaan F-Securen tiedotteessa edistyneimmäksi Maceille kehitetyksi turvallisuusteknologiaksi. Perinteisesti Macin tietoturvaratkaisut perustuvat tunnisteisiin, eivätkä tarjoa suojaa nykyaikaisilta kohdennetuilta hyökkäyksiltä. Little Flocker tarkkailee sovelluksia, jotka yrittävät päästä käsiksi luottamuksellisiin tietoihin ja järjestelmäresursseihin. Lisäksi Little Flocker tarjoaa suojaa kiristysohjelmia vastaan.

F-Secure aikoo brändätä Little Flockerin uudelleen Xfence-teknologiaksi ja tulee tarjoamaan sitä jatkossa sekä kuluttaja- että yritysasiakkailleen. Little Flockerin nykyisten käyttäjien ikuiset lisenssit jatkavat toimimistaan.

Vaikka Windows-koneet ovat perinteisesti olleet suositumpia haittaohjelmien ja hyökkäysten kohteita, eivät Mac-koneetkaan enää ole turvassa. Niiden suosio yritysten johtohahmojen ja muiden vaikutusvaltaisten tahojen käytössä houkuttelee puoleensa hyökkääjiä, jotka yrittävät päästä tunkeutumaan eri organisaatioiden järjestelmiin, F-Secure kuvailee.

Teknisesti edistyneemmät käyttäjät voivat tutustua F-Securen Xfenceen ilmaisen beetaversion muodossa. Se tulee tarjolle F-Securen sivuille lähiaikoina.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut