Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hups, Applen moka otti palveluita käyttöön käyttäjältä kysymättä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple logoApplen iOS 10.3 -käyttöjärjestelmäversiossa oli ongelma, joka osalla käyttäjistä johti joidenkin iCloud-pilvipalveluiden kytkeytymiseen itsestään uudestaan päälle.

Läheskään kaikkia käyttäjiä ongelma ei kuitenkaan koskenut, sillä Apple kuvailee altistuneiden käyttäjien lukumäärää pieneksi.

Uudessa jo julkaistussa iOS 10.3.1 -päivityksessä tämäkin ongelma on jo korjattu. Asetuksista voi myös iCloud-osiosta kytkeä mahdolliset päälle menneet ylimääräiset Apple-palvelut pois käytöstä.

Applen mukaan ongelma ei koskenut iCloudin kuvakirjastoa, avainnippua tai Etsi iPhoneni -toimintoa. Esimerkkejä muista iCloudia hyödyntävistä toiminnoista on esimerkiksi kalenterien, yhteystietojen ja muistiinpanojen synkronointi verkkoon ja tätä kautta muihin saman käyttäjätilin Apple-laitteisiin. Näin iOS 10.3:ssa esiintyneen ongelman myötä tuli mahdolliseksi esimerkiksi näiden tietojen päätyvän käyttäjän muihin laitteisiin, vaikkei ei niin syystä tai toisesta haluaisi tapahtuvan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut