Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Venäläisfirma YotaPhone lupaa uuden puhelimen kesällä – edelleen kaksi näyttöä?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

YotaPhone ennakoi tulevaa julkistustaan jo verkkosivuillaan.

YotaPhone ennakoi tulevaa julkistustaan jo verkkosivuillaan.

Venäläisyritys Yota Devices on jatkamassa YotaPhone-puhelintensa sarjaa tänä keväänä kolmannen sukupolven mallilla. Uutuuden ennakkopohjustus on nyt alkanut YotaPhonen verkkosivuilla. Ennakkomyynnin kerrotaan alkavan kesällä. Mitään muuta ei vielä kerrota.

Ainakin aiemmat YotaPhonet ovat tulleet tunnetuksi erottumalla joukosta kahdella näytöllään: etupuolelta on löytynyt perinteinen värinäyttö, kun taas taakse on sijoitettu vähävirtainen paperia muistuttava näyttö.

Muutaman vuoden takainen YotaPhone 2.

Muutaman vuoden takainen YotaPhone 2.

YotaPhone on poikkeuksellisen kiinnostava, koska se on tehnyt laajasti kehitystyötä Suomessa.

YotaPhone 2:n lanseerauksesta on jo kulunut hyvä tovi: puhelin tuli myyntiin jo alkuvuodesta 2014 ja 2015 alussa myös Suomessa Elisan kautta. YotaPhone 2 on nyt juuri saanut päivityksen Androidin 6.0 Marshmallow -versioon.

YotaPhonen kolmannen puhelimen lanseeraus on myös viivästynyt selvästi, sillä sitä odoteltiin jo vuosi sitten. Tuolloin YotaPhonen piti tehdä yhteistyötä kiinalaisen ZTE:n kanssa. Nyt tuoreimmista suunnitelmista ei ole tarkempaa tietoa.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut