Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Viikon sovellus: Kleverillä pidät laskut tallessa ja maksat ne helposti

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Klever

Kotimainen Klever on tuore mobiilisovellus, jolla voi vastaanottaa ja maksaa laskuja helposti. Sen avulla laskut pysyvät tallessa ja maksutilannetta on helppo seurata, eikä omaa taloutta tarvitse kurittaa erääntyneiden laskujen myöhästymis- tai perintäkuluilla. Sovelluksen tekijöiden tavoitteena onkin ollut juuri ihmisten maksuhäiriöiden vähentäminen.

Saapuneen laskun voi joko valokuvata tai lähettää sähköpostilla sovellukseen, jolloin sovellus lukee laskun tiedot ja ilmoittaa laskuttajalle uudesta laskutustavasta. Näin saman laskuttajan laskut tulevat jatkossa suoraan sovellukseen. Sovellukseen kirjaudutaan joko pääsykoodilla tai sormenjäljellä. Vaatimuksena sovelluksen käytölle on täysi-ikäisyys sekä suomalainen debit-kortti, jonka kautta laskut maksetaan käyttäjän pankkitililtä.

Klever

Klever on tässä vaiheessa saatavilla iPhonelle ja iPadille. Sovellus löytyy maksutta Applen App Storesta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Masa T.

    Vielä helpompaa on pyytää kaikilta laskuttajilta e-laskut ja laittaa ne automaattimaksatukseen. Kannattaa kuitenkin asettaa pankin nettisivuilta kullekin laskuttajalle oma euromääräinen yläraja, jota isommista laskuista tulee itselle hyväksyttämistekstari ennen niiden maksuun menoa. Näin ei mikään laskuttaja pääse vahingossa tai tahallaan lähettelemään mitä tahansa laskuja.

  2. Sami

    Niin Masa, mutta kaikilta laskuttajilta ei voi saada e-laskua.

Tuoreimmat jutut