Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Usain Boltin nimenmuutos, Pivo-sovellus Nokia 3310:een – huomasitko jo nämä ja muut aprillipilat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Aprillipäivä on jälleen täällä, ja internet on taas pullollaan kaikenlaista hassuttelua. Myös teknologia- ja mobiilialalta löytyy kaikkea nokkelaa. Moi Mobiili esimerkiksi ilmoitti Facebookissa uudistavansa brändäyksensä lähestyvän 1-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, ja on jatkossa Moin sijaan Hej. Samalla asiakkaiden toivomuksesta liittymähintoja nostetaan.

Wolt puolestaan ilmoitti tehneensä peräti viiden miljoonan euron sponsorisopimuksen maailman nopeimman pikajuoksijan kanssa. Sopimuksen myötä Usain Bolt muuttaa nimekseen Usain Wolt. Samassa yhteydessä Wolt lopettaa ruoan kuljettamisen tilaajille, koska sponsorisopimuksen jälkeen ei jäänyt enää rahaa muuhun toimintaan.

OP taasen esitteli OP Sirun, ihon alle asentuvan sirun, jolla voi esimerkiksi hoitaa lähimaksun yksinkertaisesti fist bumpilla myyjän kanssa.

OP-Pohjolan Pivo taas kertoi, että Pivo-sovellus saapuu alkuperäiselle Nokia 3310 -puhelimelle.

Maailmalla puolestaan Google esimerkiksi esitteli älykkäästä Home-virtuaaliavustajasta kehitetyn Gnome-pihatonttuversion. Gnome on hieman sosiaalisilta kyvyiltään rajoittunut virtuaaliavustaja, joka tarjoaa esimerkiksi tietoa pihanhoidosta ja auttaa ulkoaskareissa.

Lisäksi Google esitteli ”Haptic Helpersit”, apulaiset, jotka erilaisten apuvälineiden kanssa tekevät virtuaalitodellisuudesta todellisemman tuntuisen.

Googlen ideoima on myös Google Wind, Alankomaissa toteutettava projekti, joka muuttaa tuulimyllyt puhaltamaan pois huonot säät.

Google Mapsissa on myös nyt ”Lisää kolikko” -painike, joka muuttaa karttanäkymän Ms. Pac-Man-tyyppiseksi ja käyttäjä pääsee myös pelaamaan kartalla.

Netflix puolestaan mainosti Netflix Liveä, 24 tunnin suoraa lähetystä, jossa näyttelijä Will Arnett istuu yksin huoneessa ja katsoo ja kommentoi sekalaisia videoita. Käytännössä kyseessä on vajaan tunnin mittainen ohjelma.

Edellä lueteltujen lisäksi on toki esimeriksi OnePlussan Dash Charge -pikalatausta mainostanut Dash Energy -energiajuoma, jota jopa jaettiin rajoitettu erä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Typeriä nämä aprillipilauutiset, maailmassa on nykyisin ihan tarpeeksi valeuutisia,. 😕

Tuoreimmat jutut