Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 3 ja 3T saamassa merkittävän päivityksen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 3T Gunmetal.

OnePlus 3T Gunmetal.

OnePlus 3 ja OnePlus 3T, jotka päivittyvät yhtä matkaa ovat saamassa merkittävät ohjelmistopäivitykset. Tulevista kaikille pian saapuvista päivityksistä kertovat jo nyt julkaistut päivitysten beetatestiversiot.

OnePlus 3T:n osalta uusi versio on Open Beta 4, OnePlus 3:lle jo Open Beta 13. Uudistukset ovat kuitenkin täysin samat kummassakin.

Näkyvin muutos on tapahtumassa launcherissa eli kotinäkymässä ja sovellusvalikossa. Launcher on laitettu ”kokonaan uusiksi”. Tärkeimpiä muutoksia ovat tuki Android 7.1.1:n sovellusoikoteille (pitämällä sovelluskuvaketta painettuna aukeaa pikavalintoja eri toimintoihin, jos sovelluksen kehittäjä on sellaisia lisännyt) sekä uudistettu sovellusvalikko, joka aukeaa erillisen kuvakkeen sijaan pyyhkäisemällä alareunasta ylöspäin. Samalla on uudistettu myös launcherin asetusnäkymä.

Toinen mukava uudistus on näytön yläreunan tilapalkkiin tuleva, jatkuvasti reaaliajassa päivittyvä tieto verkkoyhteyden nopeudesta.

Lisäksi mukaan tuodaan uusi asetus ilmoitusten hiljentämiseen, pelaamisajan älä häiritse -tila, automaattinen yötila sekä salattujen tiedostojen Secure Box.

Toiminnallisten uudistusten lisäksi päivityksessä on myös tehty korjauksia ja optimointeja. Kosketusviiveitä ja videokuvauksen elektronista kuvanvakautusta on optimoitu, yhteystiedoille tuotu uudet linkitys- ja yhdistämisvalinnat, lisätty uusi maksutapa Intiassa sekä tehty yleisiä bugikorjauksia ja toimivuusparannuksia.

Toistaiseksi nämä uudistukset ovat siis mukana OnePlussan beetatestiversioissa. Tulo valmiina, normaalina päivityksenä voi vaatia vielä kenties jokusen viikon. Beta-testaajaksi on mahdollista liittyä OnePlussan ohjeiden mukaisesti.

Android Authority on esitellyt muutoksia kuvien kera.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Niko

  No tämähän oli mukava uutinen…

 2. iPixelEnginePlus

  Vaikuttaa siltä, että OnePlus on tällä hetkellä se firma, joka vie kännykehitystä parhaiten eteenpäin. Ja parasta tässä on se, että parannuksia tehdään juuri niihin asioihin, joita käyttäjät toivovat. OPO on Androidmaailman Apple paitsi hinnaltaan!

  • Hendriks

   Komponenttien laatu onkin sitten vähän niin ja näin,. 😕

   • Calileon

    Pieni perustelu olisi paikallaan?

    • Hendriks

     Esim. näytöt!.

     • Calileon

      Kas kun omassani ei ainakaan ole mitään vikaa, eikä taida olla kenenkään muunkiaan tuntemani OnePlus -omistajan näytössä. Omista mieltymyksistä on sitten kiinni jos ei pidä OP:n värintoistosta joka painottuu sinipunaisiin sävyihin tai näytön korkeahkosta värilämpötilasta joka tekee varsinkin harmaan sävyistä kylmiä. Itse tykkään ja päivityksien mukana on tullut mukana säädöt joilla saa näytön näyttämään tasapainoisemmalta.

 3. Pete

  Hauska seurata miten Oneplussan päivitys- ja kehitysfrekvenssiä epäiltiin varsinkin 3T:n julkaisun yhteydessä vallan sumeilemattomasti mutta nyt 3T ainakin porskuttaa OxygenOs 4.1.1 kautta Androidin versiota 7.1.1. Tähän ei ole pystynyt moni hemmetin paljon suurempikaan lafka.

 4. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Joko OnePlus 2:lle on julkaistu Nougat? 🤔

 5. Osmoo

  Voi kun saisivat vielä esim whatsapp viestien tms lukumäärän siihen palluraan. Joo, novalla sen saa, mutta kun haluais käyttää alkuperäistä.

 6. Vihainen omistaja

  Missä viipyy tuo päivitys?

Tuoreimmat jutut