Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Älykelloja jokaiseen makuun: Fossililta yli 300 erilaista älykelloa – mukana mm. DKNY, Diesel, Emporio Armani ja Michael Kors

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Fossil älykelloja

Fossil Group on kertonut tuovansa kuluvan vuoden aikana markkinoille yli 300 erilaista älykellomallia. Kellot jakautuvat Fossilin omistamille 14 eri brändille, joihin lukeutuvat muiden muassa DKNY, Diesel, Emporio Armani, Marc Jacobs, Michael Kors ja Skagen. Tulossa on niin kosketusnäyttömalleja kuin perinteisempiä rannekelloja älyominaisuuksilla.

Skagen älykello

Yli 300 erilaista mallia tietysti tarkoittaa, että perinteisten rannekellojen tavoin käytössä on samaa rautaa, mutta useita erilaisia muotoiluja, materiaaleja ja koristeluja eri brändeille. Kosketusnäytöllä varustetut kellot käyttävät AMOLED-näyttöä, Qualcommin Snapdragon Wear 2100 -järjestelmäpiiriä sekä Googlen Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmää.

Diesel älykello

Sen lisäksi, että Android Wear -kelloilla on käytössään Googlen sovelluskauppa, eri brändien kelloille on luvassa omia ”mikrosovelluksia”, jotka on suunniteltu kunkin brändin kohderyhmää ajatellen. Esimerkkinä mainitaan Michael Kors Access -kellojen My Social, joka antaa käyttäjän valita kellotaulun tämän omista Instagram-kuvista.

Emporio Armani älykello

Android Wearia käyttävien kosketusnäyttökellojen lisäksi on tulossa niin sanottuja hybridikelloja, eli perinteisempiä rannekelloja, joissa on älyominaisuuksia, kuten älypuhelimen ilmoitukset ja aktiivisuusseuranta.

Michael Kors älykello

Ensimmäiset uudet kellomallit saapuvat myyntiin huhtikuussa, ja lisää on luvassa kesällä, syksyllä ja joulumarkkinoille.

Misfit älykello

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut