Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin Galaxy S8:n ja muiden uutuuksien eurohinnat paljastuivat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy S8 evleaksSamsung Galaxy S8:aa ei ole vielä edes virallisesti esitelty, mutta kaikenlaista alkaa laitteesta olla jo selvillä. Nyt tunnettu tietovuotaja Evan Blass eli @evleaks on Twitterissä paljastanut Galaxy S8:n ja isomman Galaxy S8+:n euromääräiset hinnat.

Blassin twiitin mukaan tulevan 5,8-tuumaisen Galaxy S8:n hinnaksi Euroopassa tulee 799 euroa ja 6,2-tuumaisen Galaxy S8+:n hinnaksi 899 euroa. Toki myyntihinnoissa tulee olemaan jonkin verran eroja eri maiden välillä esimerkiksi arvonlisäveron suuruudesta riippuen.

Blass mainitsee twiitissään myös Gear VR:n ja Gear 360:n eurohinnat. Samsung kertoi helmikuun lopulla, että Gear VR:n mukana toimitetaan jatkossa peliohjain. Suomessa kevään aikana myyntiin tulevan ohjaimella varustetun Gear VR:n hinta on 149 euroa, joten Blassin mainitsema 129 euroa on siis yleinen eurohinta.

Lisäksi Blass mainitsee 229 euroa maksavan Gear 360 -kameran, mutta epäselvää on, onko kamerasta tulossa uusi versio, vai ollaanko nykyisen mallin suositushintaa laskemassa. Tosin Suomessa kameraa saa joistain paikoista jo nyt alle 200 eurolla. Aiemmissa huhuissa on mainittu esimerkiksi Gear 360 Pro, mutta tästä tuskin lienee kyse Blassin twiitissä.

Viidentenä Blass mainitsee DeX-nimisen laitteen, jonka hinnaksi kerrotaan 150 euroa. Kyseessä on telakka-asema, joka yhdessä ulkoisen näytön kanssa laajentaa puhelimen toimimaan pöytätietokoneen keskusyksikkönä.

Galaxy S8 DeX laajentaa puhelimen pöytätietokonekäyttöön.

Galaxy S8 DeX laajentaa puhelimen pöytätietokonekäyttöön.

Samsung esittelee uudet Galaxy S8 -mallit 29. maaliskuuta. Niiden myynnin odotetaan alkavan 28. huhtikuuta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. pyärämiäs

  törkeen hintassii ovatten. kilpailu vissiin ompun kaa siit, kellä kovempi kate teleissään. ihan mahrottomuuxiin männy nua hinnat.

 2. Vilperi

  Harmi, vaikka kuinka paljon tekisi mieli ostaa tämnä S8, niin on hinta vähän liian korkea. Odotetaan 2-5 kuukautta jos hinta lähtisi laskuun – iPhonea en edes harkitse.

 3. Kirjoittaja

  Jäänpä odottelemaan suosiolla alkusyksyä, OP5 / Note8.

 4. Jaro

  Melko naurettavan hintainen kyllä, mutta perus Samsung tänä päivänä, valitettavasti. Raha kelpaa, mutta vuosi vuodelta merkittävät erot vuoden vanhaan malliin tai kilpailijoihin pienenee.

  Huawein P10 ennakkotilaukseen ja samalla taskuun jää pari sataa euroa.

  • Azazel

   P10 Plus tai Mate 9 Pro on samaa hintaluokkaa eikä noille hinnoille voi mitää, ne vaa nousee

   • Henrik1

    Huawei P10 Plus halvempi ja teknisesti lähes samalla tasolla (joissain asioissa parempi)!.

 5. Hendriks

  Mitä?. Eikö se Apple ollutkaan ainoa paha jolla on hinnoissa ilmaa?. 😂

Tuoreimmat jutut