Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

iPhone vanhan Macintoshin näköisenä – eikä maksa kuin vajaat pari tonnia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

ColorWare, myös muun muassa Applen AirPods-kuulokkeita 58 eri värissä tarjoava yritys, on tuonut tarjolle nyt tyylikkään Retro Edition -maalauksen, joka muuntaa iPhone 7 Plussan Applen alkuperäisen 1984 esitellyn Macintosh-tietokoneen väreihin.

ColorWare tarjoaa nostalgisesti Macintosh-maalattua iPhonea 1 899 dollarin eli reilun 1 750 euron hintaan. Puhelin on sentään iPhone 7 Plussan kallein 256 gigatavun tallennusmuistin versio, joten maalaus ei aivan edes tuplaa puhelimen hintaa. Maalaukselle luvataan vuoden takuu.

Macintosh-käsittely iPhonelle sisältää beigen yleisvärin, Applen omenalogon sen vanhaan väriloistoon palautettuna sekä sivuilla myös Macintoshista muistuttavat raidat.

Erikoismaalatun iPhone 7 Plussan kerrotaan olevan tarjolla vain rajoitetun ajan. Ensimmäiset 25 ostajaa saavat mukaan myös numeroidun todistuksen puhelimen alkuperästä. Puhelin on tilattavissa ColorWaren verkkokaupasta toimitettavaksi myös Suomeen. Toimitusaika on noin 2-3 viikkoa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut