Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vihdoin myös Suomessa: Samsungin Galaxy S7 -puhelinten Nougat-päivitykset alkaneet

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy S7 edge.

Samsung Galaxy S7 edge.

Samsung on aloittanut Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversion sisältävien päivitysten jakelun nyt myös Suomessa Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelimilleen.

Päivitys on tullut saataville tämän viikon aikana. Suomeen päivitystä saatiin odottaa jokunen viikko sen julkaisusta ensimmäisissä maissa.

Päivitysten jakelu saattaa tapahtua edelleen vaiheittain, minkä takia kaikille ei päivitystä vielä näy. Päivityksen saatavuuden omalle laitteelle voi tarkistaa Asetukset-valikon Tietoja laitteesta -kohdan alta.

Android Nougat.

Nougat-päivityksessä Samsung tuo Android Nougatin uudistusten ohella joukon omia muutoksiaan. Muun muassa käyttöliittymän ulkoasu kokee muutoksia ja saa myös uuden Samsung Experience -nimen.

Mukana Nougat-päivityksessä on muun muassa tulevien puhelujen tallentamattomien numeroiden tunnistus, valinnainen näytön sinisen valon vähennys, mahdollisuus alentaa näytön tarkkuutta akunkeston parantamiseksi, erilaisia suorituskykytiloja, uudistunut pika-asetusten ja ilmoitusten näkymä, uudistunut kalenterisovellus, uudistunut asetusvalikko, uusi Samsung Pass salasanojen muistamiseen ja Samsung Cloud tietojen varmuuskopiointiin. Lisäksi myös kamerasovellus uudistuu – pyyhkäisyillä voi vaihtaa etu- ja takakameroiden välillä ja tuoda esiin eri kuvaustilat ja suodattimet.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Asiakas

  Nougat julkaistiin elokuussa 2016. Samsungilla kesti 7 kuukautta saattaa se jakeluun. Viimeinen Samsung-puhelin jota ostan ikinä, tällainen odottelu ei ole hyväksyttävää. Muistakaa tämä kun harkitsette seuraavaa puhelinta, Samsungin omistajille se on aina tällaista odottelua.

  • Hendriks

   Ei kyllä haitannut itseäni laisinkaan, nämä uudet päivitykset tarjoavat niin vähän nykyisin!. ☺️ En taida ladata nytkään, ennen kuin voi varmistua, että päivitys on ongelmaton!.

  • SANDY

   Osta sitten nokia (ns nexuksen seuraaja) päivitykset joka kuukausi

 2. SANDY

  Samaan aikaan toisaalla s6 saa nougattia, milloinkohan täällä?

  http://www.phonearena.com/news/Android-7.0-Nougat-for-Galaxy-S6-and-S6-edge-is-now-rolling-out_id91849

 3. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Onko joku keksinyt, miten käyttämättömät sovellukset saa siirtymään ’unitilaan’ virranhallinnasta? Ennen siellä oli asetuksissa kohta ”aina”, joka sammutti sovelluksen, kun sitä ei käytetty. Tai vaihtoehtoisesti 3 päivän päästä. Nyt ei löydy enää tuota kohtaa? Vaikka ohjeissa sanotaan, että sovellukset voi manuaalisesti tai automaattisesti siirtää lepotilaan. Onko oikeasti niin, että joutuu aina odottamaan 3 päivää tai sammutamaan se asetuksista manuaalisesti?!

 4. Pete

  Täytynee kysellä mistä saa palautettua Android 6:n tuohon, on ninittäin sen verran järkyttävän näköinen Nougatilla. Jestas että osaakin olla ruma.

  • Jokke

   Asetukset/näyttö/kuvakehykset/vain kuvake. Näin saa poistettua joihinkin kuvakkeisiin lisätyn vaalean taustan.
   Aiemmin AOD kellon alla ei näkynyt ilmoitusta uudesta sähköpostista. Nyt näkyy ja myös ilmoitus synkronoinnista.

 5. Tommi

  Aika hidasta, OnePlussalla jo menossa Android 7.1.1 beta, varmaan viikkojen kuluessa tulee ulos vakaana päivityksenä.

 6. Marko

  Kohtuu säälittävää tää Simsungin päivitystahti.

 7. taikajimi

  Asensin toissailtana uuden nougatin S7:lle. On mielestäni selkeämpi kuin ennen, mutta merkkivalo esim. saapunut s-posti tai viesti ym. ei toimi enää uuden Nougatin kanssa, ja tää on tosi.

  • Jukka

   Kokeilin juuri omalla S7:lla ja uudella Nougat käyttiksellä ja sininen merkkiledi vilkkui sekä tekstiviestin että sähköpostin saavuttua.

   • Jukka

    Mutta jotain häikkää taitaa olla sähköpostin synkronoinnissa. Vaikuttaisi, ettei wlan käynnistykään automaattisesti synkronointiaikataulun mukaan jolloin synkronointi jää tekemättä ainakin wlanin kautta.

Tuoreimmat jutut