Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uuden Nokia 3310:n hinnasta uutta tietoa – ”näyttää tulevan myyntihitti”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Uusi Nokia 3310.

Uusi Nokia 3310.

Kuhina uuden Nokia 3310:n ympärillä jatkuu. Hintavertailupalvelupalvelu Hintaopas kertoo nyt, että sen ruotsalaisessa sisarpalvelussa Prisjakt.se:ssä 3310-puhelimen kysyntä on kovassa nousussa.

”Tällä hetkellä tämän kännykän haut ovat kasvaneet eniten kaikista Prisjaktin tuotteista”, todetaan kiinnostuksesta ja povataan laitteesta muodostuvan myyntihitti.

Suomessa Nokia 3310:lle ei ole vielä määritelty hintoja. Puhelin on tulossa myyntiin toisen vuosineljänneksen eli huhti-kesäkuun aikana. Ruotsissa osa verkkokaupoista on jo määritellyt puhelimelle hinnan, 699 kruunua eli noin 73 euroa. Tämä hinta on korkeampi kuin Nokia-puhelimista vastaavan HMD Globalin julkistuksen yhteydessä kertoma keskimääräinen 50 euron myyntihintihinta kuluttajalle.

Ruotsissakaan välttämättä kyseessä eivät vielä ole lopulliset hinnat, joten 3310:n todellinen hintataso on vielä kysymysmerkki. Käytännössä nimestä ja muotoilusta joutuu uudessa 3310:ssä kuitenkin maksamaan ekstraa, sillä teknisesti lähes vastaavaa Nokia 222 -mallia on jo pitkään myyty Suomessa alle 40 euron.

Eilen esille nousi kiinnostus uuteen 3310:ään Isossa-Britanniassa, jossa Carphone Warehouse toimii puhelimen jälleenmyyjänä. ”Ennakkorekisteröintien taso on uskomattoman vahvaa, todistaen ettei kaikki ole vain hypeä ja kuluttajat todella haluavat puhelimen käsiinsä”, toteaa johtaja Andrew Wilson Carphone Warehouselta.

Nokia-puhelimista nykyisin vastaava HMD Global julkisti uuden Nokia 3310:n yhdessä kolmen Android-käyttöjärjestelmällisen Nokia-älypuhelimen Nokia 3:n, Nokia 5:n ja Nokia 6:n kanssa puolitoista viikkoa sitten Barcelonassa Mobile World Congressin aattona.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Juha

  Miksi näitä euroopan myyntihintoja kun ei tuo puhelin ole edes tarkoitettu näille markkinoille?

  • Calileon

   Millä perusteella?

   • Juha

    2G-puhelin joka on suunniteltu Intian, Filippiinien, Pakistanin, Nigerian jne. markkinoille. Ei miksikään nostalgia-puhelimeksi länsimarkkinoille kun täällä myydään lähes yksinomaan oikeita älypuhelimia ja suljetaan jo 2G-verkkoja.
    Intiassa kaveri säästää joka kuu tuon hintaista puhelinta varten monen kuun ajan ja antaa vielä vaihdossa eteisen 2G-puhelimen kattaakseen osan kuluista.

    • Calileon

     On toki päämarkkinat muualla kuin Euroopassa mutta ei silti tarkoita sitä etteikö olisi yhtälailla Euroopan markkinoille tarkoitettu. Peruspuhelimia myydään kuitenkin edelleen paljon myös täällä. Verkkokauppa.comin listoilla löytyy reippaat 20 eri mallia, Gigantista saa kymmenisen mallia ja jokaisen operaattorin listoilla niitä on. Tuskin olisi jos niitä ei myytäisi.

    • Calileon

     Tosiaan se kyllä on outoa ettei ole 3G mallia koska tosiaan oikeassa olet noiden 2G suhteen. Ainakaan täällä meillä maalla ei kyseisten verkkojen kuuluvuus ole kovin hyvä.

Tuoreimmat jutut