Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onko uusi Nokia 3310 jopa liian suosittu? Kysyntä ”hämmästyttävää” ja ”uskomattoman vahvaa”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uusi Nokia 3310.

Uusi Nokia 3310.

Uuden Nokia 3310 -peruspuhelimen ennakkomyynti näyttää lähteneen todellakin vauhdikkaasti liikkeelle.

Isossa-Britanniassa toistaiseksi Nokia 3310:n ainoana jälleenmyyjänä ennakkotilattavaksi tuonut Carphone Warehouse toteaa uuden 3310:n kysynnän olleen ”hämmästyttävää” (astonishing), kertoo Telegraph-lehti.

Nykypäivänä puhelinmyynti on kääntynyt pääasiassa älypuhelimiin, joten yksinkertaisen peruspuhelimen suosio on yllättänyt – ”ennennäkemätön kysynnän taso peruspuhelimelle”, todetaan Carphone Warehouselta.

Nokia-puhelimista nykyisin vastaava HMD Global julkisti uuden Nokia 3310:n yhdessä kolmen Android-käyttöjärjestelmällisen Nokia-älypuhelimen Nokia 3:n, Nokia 5:n ja Nokia 6:n kanssa puolitoista viikkoa sitten Barcelonassa Mobile World Congressin aattona. 3310:n julkistus käynnisti valtaisan Nokia-manian ja puhelinta jonotettiin koko messujen ajan kokeiltavaksi. Hype näyttäisi kuitenkin nyt kääntyvän myös aidosti kiinnostuneiksi ostajiksi ja ostopäätöksiksi.

”Ennakkorekisteröintien taso on uskomattoman vahvaa, todistaen ettei kaikki ole vain hypeä ja kuluttajat todella haluavat puhelimen käsiinsä”, toteaa johtaja Andrew Wilson Carphone Warehouselta.

Nokia 3310:n julkistus onnistui jopa yli odotusten. Huomion kiinnittymisessä 3310:een on myös omat vaaransa: uudet, oikeasti myynnin kannalta tärkeämmät älypuhelimet voivat jäädä pimentoon.

”Uudelleen keksityn Nokia 3310 -peruspuhelimen lanseeraus uhkaa jättää varjoonsa HMD:n modernit älypuhelimet”, toteaa IHS Markitin mobiilianalyysiyksikön vetäjä Ian Fogg. ”HMD:n pitää välttää Nokia-brändin näkemistä pelkästään nostalgiabrändinä.”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Juho

  Taitaa ihmisillä tulla ähky näihin älyluureihin ja luurin tuijotteluun

  • Henrik1

   🤔

 2. Juha

  Päinvastoin, 3310 lisää myös muiden Nokia-mallien näkyvyyttä myymälöissä (niissä maissa joita varten nuo tehtiin).

Tuoreimmat jutut