Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: HP:n uusi Windows-puhelin muuntuu läppäriksi tällä laitteella

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Alkuperäinen Elite x3 ja Lap Dock.

Alkuperäinen Elite x3 ja Lap Dock.

HP on yksi harvoista, joka ei ole vielä täysin heittänyt pyyhettä kehään Windows-puhelimissa. Mobile World Congressissa se esitteli lasivitriinissä uutta, hieman päivitettyä versiota Elite x3 -Windows-puhelimestaan, minkä lisäksi esillä oli myös uusi Lap Dock -lisävaruste.

Uusi Elite x3 -versio näyttäisi ulkoisesti sisältävän pienemmän näytönreunuksen erityisesti näytön yläpuolella sekä hienoisia rakenteellisia muutoksia. Kyse saattaa olla huhutusta HP:n edullisemmasta Windows-puhelimesta.

HP on panostanut Elite x3 -puhelimessaan erityisesti sen Continuum-ominaisuuden tukemiseen. Continuum mahdollistaa Elite x3:n käyttämisen pöytätietokoneen tai läppärin tavoin puhelimen toimiessa kokonaisuuden ”aivoina”. Lap Dock muuntaa Elite x3:n läppärin muotoon.

Uusi Lap Dock eroaa alkuperäisestä olemalla paksumpi, hiiren kosketusalueen alaisilla fyysisillä painikkeilla sekä USB-C-porttien sijaan nyt 2 USB-A- ja 2 USB-C-portilla. Lisäksi Lap Dockin on kerrottu olevan suurempi, kooltaan 13-14 tuumaa, eikä enää varustettu kosketusnäytöllä. Muutokset kielivät, että uusi Lap Dock tulisi olemaan alkuperäistä edullisempi.

HP ei ole vielä kertonut, milloin se aikoo kattavammin julkistaa uuden Elite x3:n sekä Lap Dockin. Ne molemmat nähdään alla esittelyssä Notebook Italian videolla.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Kuulostaapa näppärältä… no ei. Eikö ole sama kantaa mukana sitten ihan oikeaa läppäriä?

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   No äkkiseltään on kyllä hankala keksiä mobiilimaailmasta typerämpää ja vammaisempaa laitetta.

   • pepe

    ”Älykello” =)

 2. Birgit

  Windows-puhelin… *reps*

 3. Juho

  Sitten kun luurissa pyörii täys Win10 ja näyttönäppäimistön hinta on sopiva,niin ei huono.

  • Yusa

   Tuon se tosiaan vaatii. Nykymuodossaan turhan rajoittunut laite. Mutta jostainhan sitä on aloitettava.

   Mielenkiintoista nähdä mitä tällä sektorilla saadaan tulevina vuosina aikaiseksi? Kiinnostusta aiheeseen varmasti löytyy myös kilpailijoilta. Mikään täyttä tietokoneen käyttöjärjestelmää vähempi ei kyllä riitä tyydyttämään kysyntää ainakaan yritysten puolella.

Tuoreimmat jutut