Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy S8:n Kiina-kopio on jo myynnissä – ei se kaunis ole

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung logo

Samsung esittelee tulevat Galaxy S8 -mallit vasta maaliskuun lopulla, mutta Kiinassa, tuossa tavallista joustavampien immateriaalioikeuksien luvatussa maassa, on nyt jo myynnissä erilaisia Galaxy S8 -klooneja. Phone Arena on saanut käsiinsä kuvamateriaalia yhdestä Galaxy S8 -kloonista.

Samsung Galaxy S8 klooni

Yksi hauska seikka on, että vaikka suurilla puhelinvalmistajilla on kestänyt kauan kehitellä pienillä näytön kehyksillä varustettuja huippupuhelimia, ei halpojen kopioiden tekijöillä näytä olleen isompia ongelmia kapeiden kehysten kanssa. Tosin tarkalleen ottaen kuvien laitteessa taitaa näyttö olla pienempi, kuin mitä etupaneelin väritys antaa olettaa. Toisin sanoen värillisen reunuksen ja varsinaisen näyttöosan välissä näyttäisi kiertävän kohtuullisen leveä musta kaistale.

Samsung Galaxy S8 klooni

Viimeistelyltään kuvien klooni tai jäljitelmä on jokseenkin karun oloinen. Mieleen tietysti saattaa juolahtaa kysymys, että entä jos kyseessä sittenkin on aito S8, mutta esimerkiksi takakameran viereen sijoitettu sormenjälkitunnistin on eri puolella kuin kaikissa nähdyissä vuotokuvissa. Lisäksi laitteesta puuttuu raporteissa mainittu Bixby-virtuaaliavustajalle omistettu erillinen painike laitteen kyljestä.

Samsung Galaxy S8 klooni

Oikeat Galaxy S8 -mallit nähdään 29. maaliskuuta, ja tulossa ovat 5,8-tuumainen S8 sekä 6,2-tuumainen S8+. Aiempaa isommat näytöt selittyvät uudella kuvasuhteella 18,5:9, eli näytöt kasvavat lähinnä vain korkeussuunnassa. Isommista näytöistä huolimatta laitteiden ulkomitat pysyvät lähellä aiempia S7-malleja, kun kotinäppäin ja muut etupaneelin painikkeet korvataan näytöstä löytyvillä virtuaaliversioilla. Uutuuksien myynnin on huhuttu alkavan 28. huhtikuuta.

Samsung Galaxy S8 klooni

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut