Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Mitä Apple suunnittelee? Huhut käyvät kuumina hypystä sisältötaloksi ”käänteentekevällä yritysostolla”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Applen internet-ohjelmistoista ja -palveluista vastaava johtaja Eddy Cue.

Applen internet-ohjelmistoista ja -palveluista vastaava johtaja Eddy Cue.

Applen lähdöstä itse sisätöbisnekseen on riittänyt puhetta jo pidempään. Nyt New York Postin tuore raportti lyö lisää vettä kiukaalle.

Applen internet-palveluista ja ohjelmistoista, muun muassa Apple Musiikista ja iTunesista, vastaava johtaja Eddy Cue on tavannut viime viikkoina merkittäviä elokuva- ja TV-studioita, muun muassa Paramount Picturesin ja Sonyn, kertoo New York Post.

Lisäksi lähteet kertovat Applen ”valmistelevan jotakin suurta” omiin sisältöihinsä liittyen. Apple on pitkään yrittänyt saada Apple TV -sisältöpalveluaan liikkeelle Yhdysvalloissa, mutta sisältöjen omistajat eivät ole taipuneet Applen kanssa sopimukseen. Nyt Applen ajatellaan lähtevän tekevän omia sisältöjään. Applen arvellaan etsivän ”käänteentekevää yritysostoa eikä vain diiliä TV-ohjelmien ostamisesta”.

Toistaiseksi Apple on astunut vain varovaisesti videosisällön tuotantoon. Se on ostanut Apple Musiikin sisälle valittuja sisältöjä, kuten pian tulevat Planet of the Apps -sarjan, jossa esille pääsevät Leijonan kidan tyyliin sovelluskehittäjät, sekä talk show -isäntä James Cordernin alun perin suosituksi tekemän Carpool Karaoken.

Tuore raportti kertoo myös Applen sisäisestä ristivedosta. Ilmeisesti Eddy Cuen lisäksi myös musiikkimies Jimmy Iovine sekä Applen sisältö- ja mediasovelluksista vastaava Robert Kondrk tapaavat sisältöalan ihmisiä ja haluaisivat saada aikaan diilejä.

Viime vuonna Applen huhuttiin olleen kiinnostunut myös Time Warnerin ostosta. Lopulta kuitenkin yhdysvaltalaisoperaattori AT&T kertoi ostavansa Time Warnerin jättimäisessä yrityskaupassa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut