Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Maksaa jopa reilut viisi tonnia: Louis Vuitton tarjoaa nyt iPhone-kuoria – tältä ne näyttävät

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Muotitalo Louis Vuitton siirtynyt nyt myös iPhone-kuorien tekijäksi. Ensimmäiset Louis Vuittonin Eye-Trunk-iPhone-kuoret ovat nyt tulleet myyntiin jo ainakin Yhdysvalloissa.

Kuorten kuosit ja materiaalit seuraavat Louis Vuittonin muuta tunnettua mallistoa, muun muassa laukkuja. Louis Vuitton tuonut tarjolle kuoret sekä iPhone 7:lle että iPhone 7 Plussalle.

Toistaiseksi tarjolla on Louis Vuittonin legendaarinen Mogogram-kuosi, myös Monogram Reverse ja Monogram Eclipse -versioina. Näiden osalta ilmoitetut dollarihinnat ovat 1 180 dollaria iPhone 7 -kuorelle ja 1 250 dollaria iPhone 7 Plus -kuorelle.

Varsinainen huipputapaus on kuitenkin alla ensimmäisenä esiintyvä krokotiilinnahkainen Crocodile-kuorivaihtoehto. Hintalapusta löytyy 5 050 dollaria iPhone 7:n ja jopa 5 500 dollaria iPhone 7 Plussan kuoresta.

Lisää kuoriin pääsee tutustumaan PurseBlogin kautta.

 

Monogram:

Monogram Eclipse:

Monogram Reverse:

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. kk

  En ole ikinä käsittänyt miksi joku maksaisi rahaa mistään Louis Vuittoneista, kun ei ne ainakaan hienoja ole.

  • Matti#2

   Rahalla ei saa tyylitajua.

  • S6edge

   Samaa ihmettelen itsekkin, suurella osalla työpaikan naisväestä on luis vuttonin laukkuja ja lompakoita juuri tuolla tummanruskealla kuosilla ja kultaisilla LV-teksteillä ja ainakin omaan silmään laukut on todella vanhahtavia ja tyylittömiä. Vaikea ymmärtää miksi joku käyttää sen verran rahaa tylsään laukkuun vaan merkin takia, kun samalla summalla saisi paljon hienompaakin kassia.

 2. Henrik

  Olispa nyt ensiksi varaa ostaa itte puhelin.

 3. Hendriks

  Ehkä käyvät kaupaksi venäläisille, arabimaissa ja nouveau riche -kiinalaisille!. 👍😊

Tuoreimmat jutut