Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Oletko sinä yksi 50 miljoonasta? Spotify kasvattaa maksajien määrää vauhdilla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Spotify iPhonessa.

Spotify iPhonessa.

Musiikkipalvelu Spotify on ilmoittanut ylittäneensä 50 miljoonan maksavan tilaajan rajan. Viimeksi Spotify kertoi syyskuussa sillä olleen tuolloin 40 miljoonaa tilaajaa.

Kasvu on jatkunut näin nopeana: maksajien määrä on noussut neljänneksellä vain puolessa vuodessa. Spotifyn läheisin kilpailija on Apple Musiikki. Apple kertoi joulukuussa sillä olevan 20 miljoonaa maksavaa tilaajaa. Helmikuun puolivälissä Apple-johtaja Eddy Cue totesi määrän jo kasvaneen merkittävästi, mutta ei kertonut mitään tarkempia tietoja.

Spotify on viime aikoina laajentanut palveluaan muun muassa meditaatiosisältöyhteistyöllä, sään mukaisilla soittolistoilla sekä seuraavaksi huhutusti paremman äänenlaadun tarjoavalla Spotify Hi-Fi -tilauksella, jonka hinta olisi tuplat nykyiseen nähden.

Maksavien tilaajien määrä on ollut merkityksellinen mittari eri musiikkipalvelujen suosiolle. Erityisesti Spotify on kuitenkin viime aikoina tarjonnut edullisia tarjoustilauksia sekä niputtanut palvelunsa yhteen kaupantekijäisinä muun muassa New York Timesin tilauksen kanssa, joten maksavissa tilaajissa on tätä nykyä mukana paljon asiakkaita, jotka eivät maksa täysiä Spotifyn normaalihintoja.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Sony

  Muistan ku nää Applen pojat oli täällä uhoomassa spotifyn kuolemaa ja Applen musiikkipalvelun nousua. XDDD voi teitä hiljaisia poikia nyt.

 2. PJ66

  Itselläni ja monella tutulla on voimassa maaliskuun. Silloin päättyy tarjous jakso joka oli loppuvuodesta…Eli 9,99 kolme kuukautta. Aina ennen näitä tilaajamäärä julkaisuja tuppaa olemaan noita tarjouksia. Tiedä sitten kuinka moni jatkaa Premium tilaajana. Itse otan vain näitä tarjouksia ja muuten pärjään ilmaisasiakkaana.

  • jorkki

   sama

 3. Hendriks

  Kyllä ruotsalaiset osaavat!. 👍

 4. Karmabook

  En todellakaan ole. Ilmaista koittanut välillä, mutta käyttöliittymä on niin käpy joiltakin osilta että ei siitä maksaa halua. Lisäksi ovat muuttamassa webbiliittymää vielä huonommaksi, eli play (vanha&hyvä) tai open (uusi&huono) -alkuinen url.

Tuoreimmat jutut