Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Panasonicilta uusi täysin vahvistettu Windows 10 -hybridilaite kovaan ammattikäyttöön

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Panasonic on julkistanut uuden Windows 10 -hybridilaitteen, jota yhtiö kuvailee maailman ensimmäiseksi 3:2 kuvasuhteella varustetuksi, täysin vahvistetuksi 2-in-1-hybridilaitteeksi. Toughbook CF-33:n kohderyhmää ovat esimerkiksi poliisi ja muut hälytyspalvelut, valtion virastotyöntekijät, puolustusvoimat sekä kenttätyöntekijät.

Panasonic Toughbook CF-33 tulee saataville Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmällä varustettuna, joskin Windows 7 Professional on saatavilla downgrade-optiona. Tablettiosassa liitäntöihin kuuluvat USB 3.0, HDMI, LAN, micro SD-XC ja kuulokeliitäntä. Näppäimistöosan liitinvalikoimaan kuuluvat 2x USB 3.0, USB 2.0, LAN, sarjaportti, HDMI, SD-XC ja VGA. Valikoimaa voidaan laajentaa toisella USB 2.0 -liitännällä ja sarjaportilla sekä viivakoodin, älykortin ja sormenjäljen lukijalla.

Toughbook CF-33:a voi käyttää myös sadesäällä ja hanskat kädessä. Pakettiin kuuluu lisäksi kaksi akkua, joita voi vaihtaa käytön aikana, eli laite pysyy käyttökunnossa pitkienkin työrupeamin aikana ilman katkoksia.

Panasonic Toughbook CF-33 sisältää vahvistetun magnesiumrungon, se on IP65-luokiteltu ja suunniteltu kestämään putoaminen 120 senttimetrin korkeudesta. Laite painaa 2,76 kiloa näppäimistön kanssa. Tablet-tilassa laitteen paino on 1,53 kilogrammaa.

CF-33:n 12-tuumainen kapasitiivinen kosketusnäyttö on tarkkuudeltaan 2160×1440 pikseliä ja maksimikirkkaus on 1200 nitiä. Varustukseen kuuluu IP55-luokiteltu stylus, joka toimii myös sateessa.

Teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa Intel Core -suoritin, 4, 8 tai 16 gigatavua RAM-muistia, SSD-massamuisti, kahden ja kahdeksan megapikselin kamerat sekä tuki valinnaisille 4G LTE:lle ja GPS:lle.

Panasonic Toughbook CF-33 tulee saataville vuoden 2017 toisella neljänneksellä. Näppäimistöllä varustetun Toughbook CF-33 2-in-1:n hinnaksi tulee noin 3600 euroa ja Toughbook CF-33 tabletin hinnaksi noin 3000 euroa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut