Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei esittelee P10:n ja muita uutuuksia hetken kuluttua – näin seuraat tilaisuutta suorana

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei logoHuawei järjestää tänään Barcelonassa esittelytilaisuuden, jossa esitellään ainakin uudet P10- ja P10 Plus -puhelimet, Watch 2 -älykello sekä mahdollisesti myös uusia tabletteja. Tilaisuutta voi seurata suorana Huawei Mobilen YouTube-tilin kautta. Esittelytilaisuus alkaa kello 15.00 Suomen aikaa.

Mobiili.fi raportoi Huawein uutuuksista heti tuoreeltaan ja seuraa tilaisuutta myös paikan päällä. Ensituntumat Huawein uutuuksista raportoidaan myöhemmin tänään.

Huawei P10 eri väreissä.

Huawei P10 paljastui eri väreissä jo aiemmin.

Huawein uutuuksista tiedetään etukäteen jo jonkin verran. Esimerkiksi P10-puhelimen ulkonäkö on jo paljastunut vuotokuvissa ja laitteen odotetaan käyttävän viimevuotisesta Mate 9:stä tuttua tekniikkaa. Odotettuja teknisiä ominaisuuksia ovat muun muassa Kirin 960 -suoritin sekä toisen sukupolven Leica-kaksoiskamera.

Tässä linkki Huawei Mobile live-lähetykseen.

Päivitetty: Mikäli YouTube-lähetys ei toimi, voi tilaisuutta seurata myös Periscopessa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut