Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen huippuläppärissä ongelma: näppäimistö temppuilee usein eri tavoin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nyt puheenaiheeksi on nostanut ongelmia aiheuttanut uuden MacBook Pron näppäimistö.

Nyt puheenaiheeksi on nostanut ongelmia aiheuttanut uuden MacBook Pron näppäimistö.

Applen uusi MacBook Pro on noussut jälleen otsikoihin – tällä kertaa lukuisat käyttäjät valittavat useista erilaisista ongelmista koneidensa näppäimistöissä.

Applen tukipalstalla keskustelu näppäimistön temppuilusta käy jo kuumana useissa eri keskusteluissa, ja myös MacRumors on uutisoinut ongelmista.

Koetut ongelmat näppäimistön kanssa ovat monenlaisia: näppäimet jäävät osittain tai kokonaan jumiin alas, joitakin näppäimiä painettaessa kuuluu tavallista korkeampi ääni tai yksi painallus toteutuukin kahtena ja niin edelleen.

Apple hyödyntää MacBook Prossa uutta toisen sukupolven perhosrakenteen näppäimistöä, joka aiheutti ongelmia aikanaan keväällä 2015 lanseeratussa 12 tuuman MacBookissa myös alkuperäisenä versionaan.

Jo aiemmin MacBook Pron näppäimistö on noussut keskustelun aiheeksi tavanomaisia näppäimistöjä huomattavasti äänekkäämpänä.

Osa nyt koetuista näppäimistöongelmista voi olla myös ohjelmistovirheitä, mutta Applen kerrotaan myös vaihtaneen joidenkin käyttäjien MacBook Pro -koneita uusiin.

Kaikkia käyttäjiä eivät näppäimistöongelmatkaan näytä koskevan. MacBook Prossa on ilmennyt ongelmia myös näytönohjainten kanssa, mutta ne Apple näyttää ratkaisseen lopulta vain ohjelmistopäivityksellä.

Lisäksi MacBook Pron akkukestoon on oltu tyytymättömiä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Tuttu juttu

    Vaikuttaa melkeinpä yhtä laadukkaalta laitteelta kuin Samsungin muutaman vuoden vanhat ultrabookit (kallein 9-sarja pääasiassa), joita kuskattiin huoltoon kiitettävää tahtia milloin mistäkin rakenteellisesta viasta aina uudestaan ja uudestaan.

Tuoreimmat jutut