Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Nokia 3310 tulee Symbianilla? Haha, ei ehkä kuitenkaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia 3310 - kenties Nokian legendaarisin puhelinmalli?

Nokia 3310 – kenties Nokian legendaarisin puhelinmalli?

Nokia-puhelimista tavaramerkkisopimuksen nojalla nyt vastaavan HMD Globalin odotetaan julkistavan Android-älypuhelinuutuuksien ohella sunnuntaina myös uuden, modernin version legendaarisesta vuonna 2000 alun perin esitellystä Nokia 3310 -peruspuhelimesta.

The Indian Express raportoi tänään lähteeltään saamia väitettyjä tietoja tulevasta puhelimesta. Puhelimen pitäisi olla ”tajunnan räjäyttävä ja erittäin kaunis”. Mielenkiintoisesti puhelimen kerrotaan näyttävän erilaiselta kuin alkuperäinen versio. ”He ovat muuttaneet designin täysin – se on nyt soikean muotoinen”. Nokia 3310:n pitäisi tulla useissa eri väreissä ja olla Intiassa myynnissä varhain toukokuussa.

Alun perin Indian Expressin raportti kertoi Nokia 3310:n myös tulevan Symbian-käyttöjärjestelmällä, jolla ei puhelimia olekaan nähty kohta viiteen vuoteen. ”Yllättäen” tässä oli kyse erehdyksestä tai sitten koko raportissa ei ole mitään perää. Nyt tieto Symbianista on poistettu artikkelista. Ensimmäisenä Indian Expressin raportista Suomessa kertoi Tekniikan Maailma.

Mahdollista on, että Nokian tyypillinen peruspuhelinten käyttöjärjestelmä on tavalla tai toisella sekoittunut Symbianiin.

Uudesta Nokia 3310:stä ei varsinaisesti tiedetä vielä muuta kuin hinta, 59 euroa, jonka vuotaja Evan Blass paljasti kertoessaan ensi sunnuntaina odotettavista Nokia-julkistuksista.

Indian Expressin mukaan uuden Nokia 3310:n odotetaan tulevan saataville rajoittuneissa määrissä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. N8

  Harmi. Tietoturvasta huolestuneille Symbian-puhelin olisi voinut olla todellinen ”killerituote”.

 2. Otto

  Nämä ”Moi” mainokset pistää kyllä ärsyttää. Mulla on sitä varten adblockeri ettei tarvis mainoksia katella ja silti joka kerta joka sivulla moi sitä ja moi tätä. TheVergestä mallia, siellä ei mainoksia tyrkytetä.

  • Markus Lehtiniitty

   Aika paljon ärsyttää myös esimerkiksi sinä, joka adblockia käytät.

   • Robob

    Mutta piispa Markus se vasta ärsyttääkin. En tiedä ketään toista joka niin kauniisti, kunnioittavasti ja tasapuolisesti kirjoittaa Applen tuotteista ja niitä koskevista uutisista. Markuksen evankeliumin pyhä sanoma leviää niin taitavasti, että Cupertinon taivaspaikka on taattu. Markuksen usko on niiin vahva, että siinä ei parit feikkiotsikot ja mainosuutiset tunnu missään. Edes piispa Henrik ja ylipappi Vili eivät yllä läheskään samaa mahtipontisuuteen kuin piispa Markus. Ylistäkää piispa Markusta. Olkoon dongle kanssanne!

    • Hendrik

     Kyllä on sitten lapsellista!. Apple -uutiset voi jättää kokonaan lukematta jos noin koville ottaa,. 😓🙄

    • Marko

     No nyt on häiriintynyt mielikuva. Täällä ei todellakaan ole mitenkään iPhone ylistetty. Jos sitä on kehuttu, niin se nyt vaan kertoo siitä, että se on yleisesti huomattavasti parempi kun muut. Siinä se selitys.

   • Saana

    Hieno kommentti toimittelijalta. Antaa silleen kivasti uskottavuutta.

    • Marko

     Ihan oikee kommentti turhille poraajille. Kyllä tyhmä saa olla jos ei tajua että useat sivut tarvitsee mainoksia elääkseen.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Miksi sä Otto itse et ota TheVergestä mallia ja perusta mobiiliuutisista kertovaa saittia ilman mainoksia? Katsotaan, miten pitkään sä itse jaksat pyörittää jotain nettisivua ilman minkäänlaista korvausta.

   • LaDeX

    Mainoksien sijoittelun ja tyylin voi tehdä hyvin tai huonosti. Huonoa on täälläkin sivun yläreunasta puoli näyttöä vievät mainokset. Itse artikkelista ei näy kuin otsikko ilman scrollausta. Ihan hirveästi animoituja ei täällä ole mutta kyllä niitäkin välillä tulee eteen jos erehtyy Adblockin kytkemään pois päältä.

 3. jake123

  Ei tää mikään Appleuutinen oo… Tässähän kerrotaan Nokiasta…

 4. Hannes

  Ilman mainoksia, ei sivusto voi tarjota lukioilleen samaa kontenttia ilmaiseksi. Tästä vois vaikka kirjoittaa jutun, lukisin mielelläni :P

Tuoreimmat jutut