Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Yksi kerta Windows-puhelinta riitti – japanilaisvalmistaja hyppää Android-leiriin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

NuAns Neo Reloaded.

NuAns Neo Reloaded.

Japanilainen puhelinvalmistaja NuAns yritti vielä viime vuonna myydä Windows-puhelinta, vaikka tiedettiinhän se jo ettei hommassa voi käydä kuin huonosti. Japanissa markkinoille asti tuodun puhelimen kansainvälinen lanseeraus menikin mönkään, kun joukkorahoituskampanja keräsi tavoitellun 725 000 dollarin sijaan vain 140 000 dollaria.

Nyt NuAns yrittää uudestaan – ja ainakin yksi ongelmakohta on korjattu, kun Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmä on menneen talven lumia ja uudesta puhelimesta löytyy nyt Android. Tosin sekään tuskin on oikotie onneen, sillä NuAns Neo Reloaded -nimeä kantavan puhelimen on vaikea erottua Android-massasta. Tilanne on haastava: Windows-puhelin erottuu joukosta, mutta ei kiinnosta ketään. Android-puhelin kelpaisi monille, mutta vaihtoehtoja on tarpeeksi jo muutenkin.

NuAns Neo Reloaded sisältää 5,2 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä, sormenjälkitunnistimen, Qualcommin Snapdragon 625 -järjestelmäpiirin, 3 gigatavua RAM-muistia, 3 450 milliampeeritunnin akun ja maksaa Japanissa 49 800 jeniä eli noin 415 euroa. Hinta on todella korkea suhteessa ominaisuuksiin suuren yleisön silmissä täysin tuntemattoman valmistajan melko mitään sanomattomasta älypuhelimesta. Toimituksetkin ovat alkamassa vasta toukokuun lopulla.

Alkuperäisen NuAns Neon tapaan uutuus yrittää erottua vaihdettavilla kustomoitavilla takakuorilla. Se taitaa kuitenkin olla aivan liian vähän, aivan liian kovaan hintaan.

Pelkästä vaihdoksesta Windowsista Androidiin ei ole NuAnsin pelastajaksi.

Eri takakuoria NuAns Neolle.

Eri takakuoria NuAns Neolle.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Vekke

  Android-valmistajien tilanne on aika lohduton.

  Race to the bottom on pelin henki, eli katteet on nollassa ja kuluttajilla ei ole minkäänlaista brändiuskollisuutta. Ja miksipä olisi kun samaa kamaa saa miltä tahansa kiinalaiselta valmistajalta.

  Erottautumista yritetään vääntämällä oma UI stock Androidin sijasta, joka johtaa siihen, että päivitysten tekeminen on valtava kuluerä…eli laite hylätään ehkä jo vuoden jälkeen.

  iOS-laitteille sen sijaan tulee päivityksiä 4-5 vuotta.

 2. Kairaaja

  Ikinä ei oo liikaa vaihtoehtoja, ainaka kuluttajan kannalta. Hyvä vaa jos tälläset tuo näitten ylihintasten luurien hintoja alas.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Tällaiset tuo ylihintaisten luurien hintoja alas? Katohan nyt uudestaan toi hinta. Toihan on ihan posketon ylihinta pelkistä vaihdettavista takakuorista, kun kattoo sisuskaluja.

  • Vili

   ”Hyvä vaa jos tälläset tuo näitten ylihintasten luurien hintoja alas.”

   Ongelmahan siinä on, että kun ei tuo. Se tuo ainoastaan ongelmia isoille valmistajille koska eivät voi kilpailla hinnalla ja juuri siitä syystä LG, Sony ja HTC on suurissa ongelmissa. Ei isoilla yrityksillä ole varaa myydä ilman tulosta niillä on isot firmat pyöritettävänä ja tuloksena on juuri se mitä markkinoilla tapahtuu, nimettömät Kiina firmat viä isojen myynnin ja isot on siinä reunalla, että kannattaako enää edes yrittää, kun ei ole mitään millä kilpailla asiakkaista.

   Samsungikin on nostamassa huhujen mukaan S8 hintaa reippaasti mikä kuulostaa android maailmassa täysin järjettömältä.

 3. vsar

  Itseä ainakin kuluttajana kiinnostaisi tietää, että miten tällainen valmistaja rahoittaa/varmistaa tulevien vuosien päivitykset ja muun support-toiminnan

 4. Steffi

  Windows on todellakin nykyään kokovartalosyöpää. Aivan järkyttävä käyttäjää alistava NSA-tekele!

  • pepe

   Voi luoja tätäkin kommenttia. Olet todella tietämätön jos luulet ettei myös android tai ios ”alista” sinua =).

 5. www.jj75.net

  Tosiaan, menneen talven LUMIA!

 6. Henrik1

  Windows 10 Mobile on menneisyyttä hyvin pian ja Android,iOS ja Tizen tulevaisuutta!.

  • Urpo tässä vaan

   Windows 10 Mobile tosiaan on menneisyyttä hyvin pian. Microsoftin strategia on että samat softat pyörivät puhelimessa, tabletissa, pöytäkoneessa ja vaikka missä. Eli kohta ei tarvita eri softaa kännykkään.

  • Hendrik

   Tizen?. 😅

Tuoreimmat jutut