Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tulossa pian Kodak-tabletteja – legendaarisesta kamerabrändistä puristetaan kaikki irti

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kodak logo.

Kodak logo.

Pian markkinoille tulee myös Kodak-tabletteja. Kodakin brändi on lisensoitu nyt myös ranskalaiselle Archosille, joka tulee käyttämään sitä tablettilaitteidensa myynnin vauhdittamiseen.

Takavuosien legendaarinen kamera- ja filmivalmistaja Kodak on nähty jo aiemmin älypuhelimissa. Ensimmäinen Kodak IM5 -älypuhelin pari vuotta sitten oli tylsä uutuus, tuoreessa Kodak Ektrassa on jo enemmän yritystä.

Mitään varsinaista tekemistä Kodakilla itsellään ei tulevien tablettilaitteidenkaan kanssa ole – kuten ei myöskään älypuhelinten. Kodak Ektrassa kamera näyttää suurelta ja erikoiselta, mutta ei ole kovin kummoinen. Arviot puhelimelle ovat olleet tylyjä: yhdessä arvostelussa laitteen huonoimmaksi ominaisuudeksi tuomittiin ironisesti juuri kamera.

Archos tulee tuomaan Kodak-tabletit myyntiin Euroopan markkinoilla. Toistaiseksi tableteista tiedetään vasta niiden tulevan 8 megapikselin takakameralla, 3G-yhteydellä sekä sovelluksilla, jotka on suunniteltu ”tarjoamaan kuva- ja videoharrastajille luovia vaihtoehtoja”.

Kodak-tablettien pitäisi tulla kauppoihin jo kesään 2017 mennessä.

Älypuhelimissa Kodak-brändi on lisensoitu Bullitt Groupille, joka vastaa myös CAT-puhelimista.

Kodak Ektra -älypuhelimessa huomio kiinnittyy kameraan.

Kodak Ektra -älypuhelimessa huomio kiinnittyy kameraan.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut