Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Honor 8 Liten myynti alkoi – kelpo vaihtoehto keskihintaista puhelinta etsivälle

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Honor 8 Lite valkoisena.

Honor 8 Lite valkoisena.

Huawein uusin puhelin Honor 8 Lite on saapunut tänään myyntiin Suomessa. Täällä erittäin suosituksi nousseen Honor 8:n tavoin Honor 8 Litessä on 15-kerroksinen 2.5D-takalasipinta ja 5,2 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä. Muuten ominaisuudet ovat heikommat.

Honor 8 Liten suositushinta Suomessa on 269 euroa. Neljästä värivaihtoehdosta aluksi saataville tulevat musta ja valkoinen – helmikuun lopulla valikoima täydentyy kultaisella värillä sekä sinisellä vaihtoehdolla maaliskuun lopulla.

5,2 tuuman näytön ohella Honor 8 Liten muita ominaisuuksia ovat sormenjälkitunnistin takana, 12 megapikselin kamera f/2,2-aukolla, 8 megapikselin etukamera 77 asteen linssillä, kahdeksan Cortex-A53-pohjaista suoritinydintä sisältävä Kirin 655 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia. Virtaa tarjoaa 3 000 milliampeeritunnin akku. Puhelin tulee heti Android 7.0 Nougatilla ja Huawein EMUI 5.0:lla.  SIM-korttipaikkoja myös Honor 8 Litessä on kaksi, joista toinen on jaettu microSD-muistikorttipaikan kanssa.

Honor 8:aan verrattuna Honor 8 Litestä puuttuu toinen takakamera, järjestelmäpiiri on heikompi tarkoittaen vaatimattomampaa huippusuorituskykyä, RAM-muistia yksi gigatavua vähemmän ja tallennusmuistia puolet. Lisäksi Honor 8 Litessä ei ole puhelimen asennon tunnistavaa gyroskooppianturia, liitäntä on USB-C:n sijaan Micro-USB eikä sormenjälkitunnistin toimi myös painettavana näppäimenä. Honor 8 Lite on lisäksi aivan aavistuksen verran kookkaampi ja tuntumaltaan muovisempi.


Honor 8 Lite mustana.

Honor 8 Lite mustana.

Honor 8 Lite sinisenä.

Honor 8 Lite sinisenä.

Honor 8 Lite kultaisena.

Honor 8 Lite kultaisena.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Pieni viilaus

  ”Honor 8:n tavoin Honor 8 Litessä on 15-kerroksinen 2.5D-takalasipinta”.

  Korjauksena tähän, Honor 8 Litessä on 12 kerrosta, kun ”isoveljessä”, Honor 8:ssa on 15 kerrosta. Osittain tästä johtunee myös pieni visuaalinen ero värien ”elävyyden” osalta Honor 8:n eduksi. Lähde: Huawei

  • Markus Lehtiniitty

   Mielenkiintoista, kun suomenkielinen tiedote kertoi ”Honor 8:n tavoin Honor 8 Litessä on 15-kerroksinen tyylikäs 2.5D-takalasipinta”.

   • Pieni viilaus

    Niinpäs näyttää olevan. Tiedotteessa on siten virhe, erikoista kyllä. Huaweilta ovat useampaan otteeseen maininneet 12-kerroksisen lasin ja sama maininta löytyy oikeastaan myös 8 Liten mainosklipeistä 15:sta sijaan. Kyselkeepä ihan mielenkiinnosta, mitä vastaavat?

   • Pieni viilaus

    Tässäpä vielä linkki toimitukselle tuohon Honor 8 Liten viralliseen mainospätkään, jossa mainitaan lehdistötiedotteesta poiketen 12-kerroksinen lasi:

    https://www.facebook.com/HuaweimobileFI/videos/1379753668757728/

Tuoreimmat jutut