Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applelta poikkeuksellinen iPad Pro -mainoskampanja – yrittää vakuuttaa skeptiset twiittaavat PC-käyttäjät

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iPad Pro.

iPad Pro.

Apple on aloittanut uuden mainoskampanjan, joka poikkeaa varsin paljon sen muista viimeaikaisista mainoksista – ja on ihan hauska.

Jo julkaistut neljä uutta iPad Pro -mainosta rakentuvat epäilevien tai tietokoneongelmien kanssa tuskailevien PC-käyttäjien twiittien ympärille.

iPad Pro esitetään ratkaisuna: siihen ei tule PC-viruksia, siinäkin on Word, sisäänrakennetun mobiiliverkkoyhteyden myötä tarvetta Wi-Fille ei ole ja yhdessä mainoksista todetaan, että iPad Pro on parempi kuin tietokone.

Uusien iPad-mainosten tyyli muistuttaa paljon Applen menneiden vuosien menestyksekästä Mac vs. PC -kampanjaa.

Applen iPad-myynti on ollut laskussa pitkään, mutta laskeneiden vertailulukujen myötä tänä vuonna iPad-myynti saattaa kääntyä jo kasvuun viime vuoteen nähden. Applen iPad Pro -mainoskampanjan ajoitus on nyt erikoinen, sillä sen Applen odotetaan uudistavan iPad Pron jo kevään kuluessa. 12,9 tuuman iPad Pro on saamassa pienemmän päivityksen, kun taas 9,7 tuuman iPad Pro on saamassa seuraajakseen huhujen mukaan yli kymmenen tuuman, mahdollisesti 10,5 tuuman, näytöllä varustetun uutuuden ja lisäksi päivitetty 9,7 tuumainen iPad on jäämässä myyntiin edullisempana vaihtoehtona.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Kairaaja

  Pc vs ipad pro hmm….

 2. Vili

  Hauskoja mainoksia.

  Itse huomaan nykyään usein toistuvan jutun. Laitan tietokoneen päälle töistä tullessa, illalla istun koneen viereen vain laittaakseni sen pois päältä ja todetakseni, että en tänäänkään käyttänyt sitä.

  Mikäli en harrastaisi musiikin säveltämistä, en tarvitsisi tietokonetta kotikäytössä enää mihinkään. Aika hämmentävää sinänsä, ennen istuin tunteja sen ääressä. Niin ne ajat muuttuu.

 3. Hendrik

  En kyllä pystyisi korvaamaan tietokonetta tabletilla, niin käteviä ovat hiiri ja näppäimistö!.

  • Qwertyli

   Tablettiiin saa toki näppäimistön. Saa myös hiirenkin, mutta käyttöliittymä ei varsinaisesti ole suunniteltu hyödyntämään hiirtä.

   Chromebookit on ihan hyvä vaihtoehto sellaisillle, jotka haluavat hiiren ja nppäimistön käyttöön perustuvan käyttöliittymän. Niihinkin saa nykyään android-sovelluksia.

Tuoreimmat jutut