Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tämä kodin valvontakamera juttelee suoraan iPhonen kanssa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

D-Link Omna 180 Cam HD

D-Link esitteli tammikuun CES-messuilla markkinoiden ensimmäiseksi Apple HomeKit -yhteensopivaksi kodin valvontakameraksi mainitun Omna 180 Cam HD ‑kameran. Nyt tuo kamera on saapunut myyntiin ja on saatavilla Applen verkkokaupasta hintaan 229,95 euroa.

”D-Link Omna 180 Cam HD ‑kamerassa yhdistyvät D-Linkin IP‑valvontalaitteiden erinomainen osaaminen ja Applen HomeKit-teknologian helppokäyttöisyys. Tyylikäs laite sopii täydellisesti kotiisi ja sisältää useita huippuluokan ominaisuuksia, kuten 180 asteen laajakulmalinssin, Full HD 1080p ‑kuvan, kaksisuuntaisen äänen, pimeäkuvauksen ja mikro-SD-korttipaikan.”

Full HD -tarkkuus sekä 180 asteen laajakulmalinssi tarkoittavat, että kamera tarjoaa varsin kattavan näkymän, ja infrapuna-LEDit auttavat valmistajan mukaan kameraa kuvaamaan jopa pilkkopimeässä viiden metrin etäisyydelle.

HomeKit-tuen ansiosta kameraa voi ohjata suoraan iOS 10:n Koti-sovelluksesta iPhonelta tai iPadiltä myös kodin ulkopuolelta, ja kamera voi lähettää ilmoituksia iOS-laitteille esimerkiksi havaitessaan liikettä kodissa. Ilmoituksen saadessaan käyttäjä voi halutessaan tallentaa videoleikkeen kameran muistikortille, ja kamera sisältää myös mikrofonin ja kaiuttimen, joiden ansiosta käyttäjä saa keskusteluyhteyden kotiinsa. Lisäksi kamera osaa keskustella muiden HomeKit-laitteiden kanssa niin, että se voi esimerkiksi sytyttää asuntoon valot, kun se havaitsee liikettä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Prinssi

    Ööö, eikö olisi fiksumpaa saada se kuva siihen iPhoneen? Varashan vie laitteen mennessään, ja sen kuvan…
    vai… tallentuuko se myös iCloudiin…?

    • Janne Laakso

      Siis saa myös suoran kuvayhteyden siihen iPhoneen.

Tuoreimmat jutut