Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei Watch 2 tulossa alle kahden viikon päästä – Huawei-pomo paljasti julkistuksen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei Watch 2 -ennakko.Huawei tulee julkistamaan vajaan parin viikon kuluttua 26. helmikuuta tilaisuudessaan Barcelonassa Mobile World Congressin alla myös uuden Huawei Watch 2 -älykellon.

Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Richard Yu on paljastanut tulevan julkistuksen Weibo-palvelussa Kiinassa. Yu julkaisi oheisen kuvan yhdessä Huawei Watch 2 ja Huawei MWC 2017 -mainintojen kanssa.

Aiempien huhujen mukaan uusi Huawei-kello tulisi alkuperäistä sporttisemmalla ulkonäöllä, mihin myös ennakkomainoskuva viittaa. Tarjolle kello voisi tulla sekä nahka- että kumirannekkein.

Huawei Watch 2 perustuisi edelleen Android Weariin, josta julkaistiin juuri uusi merkittävä 2.0-versio.

Huhutusti uudesta Huawei-kellosta tulisi tarjolle myös mobiiliverkkoyhteyksiä tukeva versio SIM-korttipaikalla. Merkittävistä älykelloista esimerkiksi Samsung Gear S3 Frontier tarjoaisi jo myös itsenäisen toiminnan mahdollistavan eSIM-korttimahdollisuuden, mutta Suomessa operaattorit eivät ole vielä lämmenneet tälle integroidun SIM-tunnistuksen ratkaisulle.

Alkuperäinen Huawei Watch julkistettiin Barcelonassa Mobile World Congressin alla pari vuotta sitten. Myyntiintulo kesti tämän jälkeen pitkään. Nyt julkistettava Huawei Watch 2 tullee myyntiin nopeammin julkistuksen jälkeen.

Huaweilta odotetaan Barcelonassa myös jo uusien P10-huippupuhelinten julkistusta. Lisäksi uutuuskimaran täydentävät näillä näkymin MateBook 2 -tabletit. Alkuperäinen MateBook julkistettiin vuosi sitten samassa tapahtumassa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut