Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei esitteli hybriditabletin – tällainen on MateBook

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei Matebook

Huawei MateBook esiteltiin MWC-tapahtuman alla Barcelonassa.

Huawei on tänään odotetusti esitellyt uuden Windows-pohjaisen hybriditabletin. MateBook-nimellä esitelty laite on valmistajansa mukaan ”bisneksen uusi tyyli”. 12-tuumaisella näytöllä varustetun laitteen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa ohut näppäimistökotelo sekä stylus-kynä.

12773058_1075858885778078_533849230_o

Esittelytilaisuudessa Huawei vertasi uutuuttaan muun muassa Microsoftin Surface Pro 4:ään ja Applen iPad Prohon, ja kehui laitteensa näytön hyvää väritoistoa sekä näytön kapeita kehyksiä. Laite on myös huomattavan kevyt. MateBook painaa 640 grammaa, kun vertailun vuoksi esimerkiksi Applen iPad Pro painaa yli 700 grammaa.

Huawei Matebook

Huawei Matebook

Huawei MateBook on vain 6,9 millimetriä paksu. Sen sisällä hyrrää Intelin kaksiytiminen Core m -suoritin ja laitteen näytön resoluutio on 2160 x 1440 pikseliä (kuvasuhde 3:2). Käyttöjärjestelmäksi MateBookiin on tarjolla Windows 10 Home tai Windows 10 Professional.

Huawei Matebook

Huawein mukaan MateBookin näytön väritoisto on selvästi parempi kuin Applen iPad Prossa tai Microsoftin Surface Pro 4:ssä.

Huawei Matebook

Huawei Matebook

MateBook on varustettu myös hyvin kevyellä laturilla. MateBookin akussa on kapasiteettia 33,7 wattituntia, ja käyttöaikaa yhdellä latauksella luvataan kymmenen tuntia.

Huawei Matebook

MateBook-tabletille on tarjolla myös näppäimistöllä varustettu hyvin ohut suojakotelo. Kotelon avulla tabletin voi nostaa pystyyn tehokasta työskentelyä varten. Näppäimistö on vesitiivis, eli se ei kavahda esimerkiksi päälle pillattua kahvia. Näppäinten liikerata on varsin lyhyt, vain 1,5 millimetriä.

Huawei Matebook

MateBook tukee myös Huawein omaa stylus-kynää. MatePen-kynä on varustettu tarkalla elastomeerikärjellä ja tunnistaa 2048 eri painetasoa. Ohjauskynän toisessa päässä on laserosoitin ja varressa kaksi painiketta, eli kynää voi käyttää myös diaesityksen ohjaamiseen.

Huawei Matebook

MateBook on varustettu myös muun muassa stereoäänentoistolla, videopuheluihin soveltuvalla etukameralla sekä sormenjälkitunnistimella. Tunnistimelle voi opettaa useampia sormenjälkiä ja yhdistää nämä eri käyttäjätileihin. Takakameraa laitteessa ei ole.Huawei Matebook MateDock

Lisävarusteena MateBookille on saatavilla myös MateDock, pieni lisälaite, joka yhdistyy tablettiin yhdellä johdolla ja tuo käyttöön lisää liitäntöjä, kuten ethernetin ja HDMI:n. MateDock on helposti mukana kuljetettava ja sisältää säilytyspaikan myös MatePen-ohjayskynälle.

Huawei Matebook

MateBookin hinnat alkavat 799 eurosta. Sillä saa Core m3 -suorittimella, neljän gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla varustetun version. Huippumallin hinta on 1799 euroa, ja silloin laitteesta löytyvät Core m7 -suoritin, kahdeksan gigatavun RAM-muisti ja 512 gigatavun massamuisti. Näppäimistökotelo maksaa 149 euroa, MateDock 99 euroa ja MatePen 69 euroa. Näillä näkymin MateBookin myynti alkaa vuoden puoliväliin mennessä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut