Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

TomTomilta uusi, edullisempi versio Touch-aktiivisuusrannekkeesta – Touch Cardio

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

TomTom Touch Cardio

TomTom on esitellyt aiemman Touch-fitnessmittarinsa rinnalle uuden Touch Cardio -rannekkeen. Uutuudessa ei ole aiemman mallin kehonkoostumusmittausta, mutta samalla se on alle sadan euron hinnallaan myös selkeästi edullisempi vaihtoehto.

Touch Cardio sisältää monia aktiivisuusrannekkeille tyypillisiä ominaisuuksia, kuten pulssin mittaamisen suoraan ranteesta sekä päivän aikana kuljettujen askeleiden, poltettujen kaloreiden sekä unen määrän seurannat.

Ranneke seuraa myös urheilusuoritusten ja harjoitusten intensiteettiä ja antaa tietoa kuntotasosta.

”Monille ihmisille liikkuminen on luonnollinen osa jokapäiväistä arkea, ja hyötyliikuntaa onkin helppo harrastaa yksinkertaisesti kävelemällä töihin ja ruokakauppaan tai käyttämällä portaita. TomTom Touch Cardio on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen, kannustamaan ihmisiä liikkeelle”, kertoo Corinne Vigreux, TomTomin kuluttajatuotteista vastaava johtaja.

TomTom Touch Cardio

TomTom Touch Cardio voidaan yhdistää hiljattain uudistuneeseen TomTom Sports -älypuhelinsovellukseen, jonka avulla käyttäjä pääsee tarkkailemaan tuloksien kehittymistä ja aktiivisuutta myös pidemmällä aikavälillä.

TomTom Touch Cardio tulee myyntiin Suomessa kevään 2017 aikana suositushintaan 99 euroa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut