Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

TomTom esitteli uudistuneen Sport-sovelluksen – ”lisää käyttäjän ymmärrystä omasta kehityksestä”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

TomTom Sports

TomTom on uudistanut sen urheiluvälineiden kanssa käytettävän älypuhelinsovelluksen. Yhdessä ammattiurheilijoiden ja TomTomin käyttäjien kanssa kehitetyn TomTom Sportsin on määrä motivoida käyttäjiä liikkeelle henkilökohtaisten viestien, aktiivisuusvertailuiden, entistä tarkempien urheilutulosten ja monipuolisten sosiaalisen median jakotoimintojen avulla.

TomTom Sports

”Olemme kehittäneet puettavia urheiluvälineitä vuodesta 2009, ja tänä aikana ihmisten käytössä olevan datan määrä on moninkertaistunut. Pelkkä informaatio ei kuitenkaan vielä riitä tai motivoi liikkeelle. Uusi TomTom Sports on sovellus, joka lisää käyttäjän ymmärrystä omasta kehityksestä ja siitä, miten juuri hänen kannattaisi treenata”, kertoo TomTomin kuluttajatuotteista vastaava johtaja Corinne Vigreux.

TomTom Sports

TomTom Sports tukee 12 eri urheilulajia, kuten juoksemista, pyöräilyä, uimista, laskettelua, polkujuoksua ja vaeltamista. TomTomin laitteiden kanssa sovellus voi antaa tietoa leposykkeestä tai jopa kehonkoostumuksesta.

Edistyneille treenaajille tarjolla on sekuntitasolle vievää urheilusuoritusten analytiikkaa. Edistymistä voi seurata vertailemalla tuloksia omiin henkilökohtaisiin ennätyksiin.

TomTom Sports

TomTom Sports on yhteensopiva muun muassa Stravan, Nike+:n, Endomondon, MapMyFitnessin ja Runkeeperin kanssa.

TomTom Sports tulee saataville App Store- ja Google Play -sovelluskauppoihin tammikuusta alkaen. Sovellus toimii iOS- ja Android-järjestelmillä ja on käytettävissä seuraavien TomTom-laitteiden kanssa: TomTom Runner, TomTom Touch, TomTom Adventurer, TomTom Spark ja TomTom Multi-Sport.

TomTom Sports

iOS-versio edellyttää iPhone 4s:ää tai uudempaa sekä iOS 8:aa tai uudempaa. Android-version tuettujen puhelimien lista päivittyy jatkuvasti, ja tällä hetkellä sovellus toimii seuraavissa Android-puhelimissa:

  • Samsung S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, S5, S5 Mini, S5 Plus, S4, S4 Mini, A3, A5, Note 3, Note 4, J5
  • Nexus 5, 5X, 6
  • HTC One M8, M9
  • LG G3, G4
  • Sony Xperia Z3, Z3 Compact, Z5, Z5 Compact
  • Huawei P8, P8 Lite
  • OnePlus One

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Jaakko

    Onko TomTom julkaisemassa uusia kelloja lähitulevaisuudessa?

Tuoreimmat jutut