Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Windows-puhelimia vaikeuksissa – käyttäjillä vaikeuksia kirjautua Microsoft-tiliin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Monia Windows Phone 8.1 -puhelimien käyttäjiä vaivaa kirjautusongelma, uutisoivat erinäiset verkkosivut, kuten WindowsCentral. Useat käyttäjät ovat kertoneet, etteivät he pääse puhelimellaan kirjautumaan Microsoft-tiliinsä, mikä saattaa haitata puhelimen käyttöä merkittävästi. Softpedia-sivusto kuvailee, että laitteet jäävät vian vuoksi lähes käyttökelvottomiksi.

Aluksi vian arveltiin koskevan niitä laitteita, joihin oli jo päivitetty uudempi Windows 10 Mobile, mutta palattu myöhemmin takaisin Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmään. Vika on kuitenkin laajempi ja ilmenee myös sellaisissa Windows Phone -laitteissa, joihin ei Windows 10:ä ole koskaan asennettukaan.

Vika ilmenee, kun Windows Phone 8.1 -laite on palautettu tehdasasetuksiinsa tai palautettu Windows 10:stä vanhempaan käyttöjärjestelmään, ja käyttäjä yrittää käyttöönoton yhteydessä kirjautua Microsoft-tiliinsä. Laite ilmoittaa, ettei yhteyden muodostaminen onnistu ja kehottaa yrittämään myöhemmin uudelleen, mutta uusi yrityskään ei tuota toivottua lopputulosta. Kun käyttäjä ei pääse kirjautumaan Microsoft-tiliinsä, ei hän esimerkiksi voi ladata laitteeseensa sovelluksia sovelluskaupasta tai synkronoida tilin tietoja, kuten yhteystietoja.

Microsoft ei ole kommentoinut asiaa virallisesti, eikä tarkalleen ole myöskään tiedossa, kuinka laajasta ongelmasta on kyse. Joidenkin käyttäjien mukaan samaa vikaa olisi ilmennyt myös Windows 10 Mobile -laitteissa, ja joidenkin mukaan vika olisi ollut olemassa jo reilut pari viikkoa, mutta on nyt levinnyt laajemmalle käyttäjäryhmälle.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Prinssi

  Ongelma liittynee tietoturvaan ja sen hallintaan ja valvontaan.

 2. NumLock

  Ilmeisesti on oltava pakollinen rekisteröity ja kaiken nuuskiva Microsoft tili että ylipäätään jotakin voi tehdä laitteella?

  • Calileon

   Aivan kuten iPhonella Apple -tili ja Androidilla Google -tili.

  • Matti#2

   Voi sillä soittaa ilman tiliä(?)

   • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Voiko sillä tehdä jotain muuta tilin kanssa? 😂

Tuoreimmat jutut