Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vinkki: iPhonen YouTube-sovellus sai kätevän uudistuksen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

YouTube logoYouTube-sovellus on saanut iPhonelle ja iPadille päivityksen, joka tuo mukanaan kätevän uudistuksen

Päivitetty 12.03-versio YouTubesta tuo sen ohjauksen mahdolliseksi lukitusnäytöltä toistettaessa sisältöä Chromecastin, äly-tv:n, pelikonsolin tai muun laitteen kautta YouTubesta. Näin iPhonea voi käyttää kaukosäätimenä ilman tarvetta avata puhelinta lukituksesta toiston ohjaamiseksi YouTube-sovelluksen sisältä.

Lisäksi toiston ohjaus onnistuu nyt myös iOS:n Ohjauskeskuksesta, näytön alareunasta esiin tulevasta toimintovalikosta. Mukana on keskeytä/toista-, eteen- ja taaksepäin painikkeet sekä äänenvoimakkuuden säätö.

Päivityksen myötä toistoa on mahdollista ohjata myös iPhoneen yhteydessä olevasta Apple Watchista.

Viimeaikaisia päivityksiä YouTuben iOS-versiossa on myös tuki tarkemmille 1440p-tarkkuuden videoille 4,7 tuuman näytöillä varustetuissa iPhoneissa. Aiemmin suurempi tarkkuus on ollut tarjolla vain 5,5 tuuman iPhoneissa.

Päivitetty YouTube on ladattavissa App Storesta.

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Qwertyli

  iPad versiossa kätevä ominaisuus on myös videon kelaaminen eteen tai taaksepäin 10 sekuntia kerralla, kun näpäyttää videon jommassa kummassa reunassa pari kertaa nopeasti. Toimii myös chromecastin kautta toistettaessa

  • Maukas

   Itseäni tuo ominaisuus häiritsee. Tullut monta kertaa vahingossa kelattua videota. Eikä sitä tietääkseni saa asetuksistakaan poistettua käytöstä.

   • Qwertyli

    Sama juttu oli minulla alkuun, mutta olen jo tottunut välttämään sitä. Ja onneksi sen pystyy kelaamaan nopeasti takaisin. Voisi tosin muuttaa kelausta sitem että se toimii vain ihan videon reunalta näpäyttäessä