Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei julkisti erikoisella nimellä uuden puhelimen joka näyttää Honorilta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei P8 Lite 2017.

Huawei P8 Lite 2017.

Huawei on julkistanut Euroopassa uuden P8 Lite 2017 -nimeä kantavan älypuhelimen. Puhelin näyttää enemmän esimerkiksi Honor 8:n halpaversiolta kuin Huawein parin vuoden takaiselta lippulaivaälypuhelimelta.

Nimivalinta onkin suurin yllätys uutuudessa. Teknisesti tarjolla ei ole mitään kovin ihmeellistä: 5,2 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, 12 megapikselin kamera f/2,0-aukolla, 8 megapikselin etukamera, kahdeksan Cortex-A53-pohjaista suoritinydintä sisältävä Kirin 655 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia. Virtaa tarjoaa 3 000 milliampeeritunnin akku. Puhelin tulee Android 7.0 Nougatilla ja Huawein EMUI 5.0:lla.

Ominaisuudet ovat melko samanlaisia kuin aiemmassa P9 Litessä. Alkuperäisen P8 Liten uutuus lyö selvästi useilla osa-alueilla.

Euroopan maissa, kuten Saksassa, Huawei P8 Lite 2017 on tulossa myyntiin tammikuun aikana 239 euron hintaan. Ilmeisesti lisäksi puhelin saatetaan viedä Latinalaisen Amerikan markkinoille P9 Lite 2017 -nimellä.

Mobiili.fi on tiedustellut Suomen Huaweilta puhelimen myyntiintulosta täällä. Päivitämme tiedon kommentin saatuamme.

Päivitys kello 13.1. klo 10.00: Huawei on vahvistanut, ettei P8 Lite 2017 ole tulossa näillä näkymin myyntiin Suomessa. ///

Helmikuun lopulla Mobile World Congressin yhteydessä järjestettävässä tilaisuudessa Huaweilta odotetaan jo P10- ja P10 Plus -lippulaivaälypuhelinten julkistusta. P10-huippumallit saanevat myös rinnalleen aikanaan P10 Liten.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hemuli

  ”Ominaisuudet ovat melko samanlaisia kuin aiemmassa P9 Litessä.”

  Käytännössä muotoilun ohella hivenen suorituskykyisempi, kenties hivenen laadukkaampi kamera ja uudempi käyttöjärjestelmä. Tätä pientä päivittelyähän Samsung tykkää tehdä nykyään myös – ei välttämättä kovin positiivisessa mielessä.

  Suomessa laite saattaapi olla aiemmin mainittu Honor 8 Lite. Sinänsä tosin jännä, mikäli Huawei ja Honor -brändit menevät ristiin markkina-alueesta riippuen. Honor 8 Lite -mallinimi kuitenkin sopisi ominaisuuksien osalta täydellisesti.

  • Overlord

   Honor 8 lite olisi kieltämättä looginen nimi: muotoilu on todella ”isoveljensä” kaltainen. Tyylikäs vehje joka tapauksessa :)

Tuoreimmat jutut