Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy S8:n kaveriksi Samsungilta tulossa uudet kuulokkeet – Applen AirPodeja kehittyneemmät?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsungin aiemmat vielä langalliset Level In ANC -kuulokkeet.

Samsungin aiemmat vielä langalliset Level In ANC -kuulokkeet.

Samsungilta on tulossa uudet langattomat Level In ANC -kuulokkeet sen tulevan Galaxy S8 -lippulaivaälypuhelimen rinnalla, paljastaa luotettavista tiedoistaan tunnettu WinFuture.de-sivuston Roland Quandt Twitterissä.

Samsungin uudet kuulokkeet tulevat kantamaan mallikoodia EO-IG950B ja maksamaan noin 130 euroa. Värivaihtoehtoina tarjolle tulevat punainen, vihreä, musta ja hopea.

Samsung esitteli viime vuonna jo Level In ANC -kuulokkeet, mutta nämä olivat varustettu johdolla. Tulevat kuulokkeet tulevat olemaan langattomat, mutta vielä toistaiseksi ei tiedetä, tulevatko ne olemaan täysin langattomat, kuten Samsungin aiemmat IconX-kuulokkeet tai Applen AirPods-kuulokkeet.

Level In -mallinimi kertoo kyse olevan nappikuulokkeista. Samsungin uusien kuulokkeiden valtti voikin olla yhdistää aktiivinen vastamelusuodatus pienikokoisiin, täysin langattomiin nappikuulokkeisiin.

Galaxy S8:n rinnalla julkistettavaksi on jo aiemminkin huhuttu uusia langattomia in-ear-kuulokkeita. Applen AirPodit eivät ole varsinaiset in-ear-kuulokkeet eivätkä myöskään sisällä minkäänlaista melusuodatusta.

Galaxy S8 -julkistuksen odotetaan olevan vuorossa vasta 29. maaliskuuta, jollei Samsung muuta suunnitelmiaan puhelimesta kaikkien olennaisten tietojen vuodettua jo nettiin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut