Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kaksijakoista: Lumiat katosivat Microsoftin Suomen kaupasta kokonaan, Yhdysvalloissa myynti jatkuu sittenkin vielä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Lumia 950 XL.

Lumia 950 XL.

Microsoft ja jälleenmyyjät ovat jo pitkään yrittäneet päästä eroon vielä varastoissa lojuvista Lumia-puhelimista. Tämä on näkynyt mittavina alennuksina.

Loppuvuodesta Lumiat loppuivat käytännössä täysin jo Microsoftin omasta verkkokaupasta Yhdysvalloissa, Suomessa ja monissa muissa maissa.

Nyt tilanne on edennyt vastakkaisiin suuntiin. Suomessa Lumiat ovat kadonneet näkyvistä koko kaupasta. Navigaation Lumia-linkki johtaa enää vain lisätarvikkeita kauppaavalle sivulle. Aiemmin eri Lumia-mallit näkyivät vielä sivuilla, mutta ne oli listattu loppuneiksi varastosta.

Yhdysvalloissa kehitys on sen sijaan edennyt päinvastoin. Lumia 550, Lumia 950 ja Lumia 950 XL ovat tulleetkin hieman yllättäen vielä uudestaan tilattavaksi verkkokauppaan.

Tapahtuipa viime hetkillä vielä mitä tahansa, on Lumioiden osalta tilanne varsin selvä: loppu on lähellä. Microsoft keskittyy jatkossa toistaiseksi muiden valmistajien Windows-puhelinten myynnin edistämiseen. Mahdollisesti tulevaisuudessa siintävät uuden ajan Windows-puhelimet Windows 10 ARMin myötä. Kenties myös myyttinen Surface-puhelin tulee sillä varustettuna.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. jarppi0123

  Kuulostaa tosi hyvältä et lumiat palaavat kauppoihin takas. Microsoft lumia 950 käyttäjä.

  • Hendrik

   Siitä ei ole pelkoa!. 😅

  • SANDY

   Ei ehkä lumioina mutta Surface brändättyinä ehkä ensi syksynä tai 2018.

Tuoreimmat jutut