Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy S7 -puhelinten Nougat-päivitys julkaistu – aluksi beetaohjelmaan osallistuneille

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung on julkaissut Nougat-päivityksen Galaxy S7 -puhelimille.

Samsung on julkaissut Nougat-päivityksen Galaxy S7 -puhelimille.

Samsung on aloittanut vakaan version jakelun Nougat-päivityksestään jo sen testaamiseen osallistuneille beetaohjelmaan liittyneille käyttäjille. Beetaohjelma ei ollut auki Suomessa.

Jo aiemmin Samsungin on raportoitu testanneen päivityksen jakelua pienelle määrälle käyttäjiä. Päivityksen laajemman jakelun on huhuttu käynnistyvän ensi viikolla, 17. tammikuuta. Julkaisuaikataulusta Pohjoismaissa ei ole vielä tietoa.

Päivityksen saavat sekä Galaxy S7 että Galaxy S7 edge.

Päivitys tuo Android 7.0 Nougatin käyttöjärjestelmäuudistusten ohella myös paljon muuta uutta Samsungilta: uudistuksen käyttöliittymään, joka tunnetaan jatkossa TouchWizin siirryttyä historian kirjoihin Samsung Experience -nimellä, erilaisia suorituskykytiloja, parannetut ilmoitukset ja pika-asetukset, näytön kahdelle sovelluksille jakavan Multi Window -toiminnon paremman toiminnan, uudistetun asetusvalikon, parannetun aina päällä Always On -näyttötilan sekä uuden Samsung Pass -toiminnon salasanojen muistamiseksi ja ilmeisesti myös Samsung Cloud varmuuskopiointiin.

Mukana on myös muun muassa valinnainen näytön sinisen valon vähennys, mahdollisuus alentaa näytön tarkkuutta akunkeston parantamiseksi ja uudistunut kalenterisovellus.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendrik

    Eikö sen pitänytkään olla 7.1.1.?. 😟

Tuoreimmat jutut