Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Yhdysvaltalaisviranomaiset eivät enää vaadi lentoyhtiöiltä varoitusilmoituksia Samsung Galaxy Note7:stä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsungin Galaxy Note7 -katastrofi syveni, kun myös vaihtolaitteet alkoivat pamahdella. Ensimmäinen tällainen tapaus sattui lentokoneessa.

Samsungin Galaxy Note7 -katastrofi syveni, kun myös vaihtolaitteet alkoivat pamahdella. Ensimmäinen tällainen tapaus sattui lentokoneessa.

Samsung on saanut kerättyä takaisin Yhdysvalloissa 96 prosenttia sen takaisin kutsutuista vaarallisista Galaxy Note7 -puhelimista.

Lisäksi Samsung kertoi Yhdysvaltojen ilmailuhallinnon FAA:n nyt luopuneen vaatimuksestaan lentoyhtöille ilmoittaa Samsung Galaxy Note 7 -vaarasta koneeseen nousun yhteydessä. Galaxy Note 7 -räjähdystapausten tultua ilmi puhelimesta muistuttavista kuulutuksista tuli arkipäivää lentomatkustajille – niin Yhdysvalloissa kuin myös täällä.

Lentoyhtiöille oli annettu määräys kieltää Note7-puhelimet lopulta kokonaan lennoilta.

Samsung kutsui Note7-puhelimet ensimmäisen kerran takaisin syksyllä ja alkoi vaihtaa niitä turvallisiksi luulemiinsa, eri valmistajan akuilla varustettuihin puhelimiin. Myös ne osoittautuivat kuitenkin aivan samalla tavalla räjähdysherkiksi – ja ensimmäinen vaihtopuhelimen kärähtäminen tapahtuikin juuri lentokoneessa ennen sen lähtöä. Tapaus johti lentokoneen evakuointiin.

Note7 on aiheuttanut myös muuten draamaa lentojen yhteydessä. Osa puhelimen omistajista joutui hankkiutumaan eroon puhelimestaan lennolle päästääkseen ja joku päätti puolestaan nimetä muun puhelimensa uudelleen Galaxy Note7:ksi aiheuttaen paniikkia ja puhelimen etsinnän, kun ”Note7” huomattiin Wi-Fi-verkkolistauksessa.

Yhdysvalloissa Samsung on yhdessä operaattorien kanssa lähettänyt Note7-puhelimiin päivityksen, joka estää puhelimen latautumisen kokonaan ja johtaa näin sen muuttumiseen toimintakyvyttömäksi. Jo aiemmin ja muissa maissa Note7:n akun varausta on rajoitettu esimerkiksi 60 ja 30 prosenttiin sekä verkkoyhteyksien toiminta estetty.

Samsung ei ole vielä kertonut Note7-tutkimustensa tuloksia, eli miksi puhelimet oikeasti räjähtivät. Sen odotetaan julkaisevan tietonsa tammikuun aikana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut