Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pian selviää, miksi Galaxy Note7 -puhelimet räjähtelivät

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Galaxy Note7:n poistuminen jätti merkittävän aukon Samsungin mallistoon ja iskun sen maineeseen.Samsungin Galaxy Note7:n tarinan kaikki varmasti jo tietävät tähän mennessä. Yhtiö on saanut nyt sisäisen tutkinnan valmiiksi Note7 -puhelinten räjähtelystä ja julkaisee pian syyn, mikä sai puhelimien akut hajoamaan, kertoo eteläkorealainen uutissivusto JoongAng Ilbo. Asiasta kertoi muun muassa AndroidAuthority.

Uutisen mukaan Samsung paljastaa tammikuun puolivälin tienoilla syyn Note7-puhelinten räjähtelylle. Yhtiö pyrkinee saamaan katastforille jonkinlaisen lopetuksen, sillä viime syyskuusta lähtien Samsungin brändi on kokenut kovia. Samalla yhtiö voi luonnollisesti vakuuttaa kuluttajille, ettei vastaavaa virhettä tulla tekemään enää koskaan. Raporttien mukaan tällä hetkellä vain muutama henkilö Samsungin johdosta tietää tutkintojen tuloksista.

Alunperin Samsungilla ajateltiin, että räjähtelyt johtuivat laitteiden akuista, mutta akkujen vaihto ei kuitenkaan tepsinyt ja tämän jälkeen myynti lopetettiin ja laitteet vedettiin pois markkinoilta.

Viimeisimpien tietojen mukaan Samsung olisi lykännyt Galaxy Note7:n vuoksi Galaxy S8:n julkistusta huhtikuulle, kun alkuperäisten suunnitelmien mukaan uusi huippupuhelin piti nähdä Mobile World Congressissa helmikuun lopulla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Mooli

    Eikö toi nyt jo vajaa kuukausi sitten julkaistu, että räjähtelyn takana oli suunnitteluvirhe? Akulle oli siis jätetty liian vähän tilaa.

    • Janne Laakso

      Ulkopuolisten arvioita aiheesta on esitetty, mutta valmistajan virallista lausuntoa ei ole vielä tullut.

Tuoreimmat jutut